Gönderen Konu: Hay almaz olaydım...:(  (Okunma sayısı 10048 defa)

Çevrimdışı kaya_metu

• Profili Görüntüle
Hay almaz olaydım...:(
« : 22 Ocak 2011, 02:32:50 »
arabayı aldım sorunu bir bitmedi ya bilenler nolur yardım etsin kalörüfer ısıtmıyor peteği değiştirdim yine yok ne yapıcamı bilemedim.bu 1
arabam 3000 devirden sonra gaz pedalı boşa çıkıyo turbo basmıyo bu 2
abs hiç devrede değil viten kumandası bloke gerilim diyor bu 3
ben artık bıktım usandım golf 4 1.9tdı arabam :(

Çevrimdışı ArIsToCrAd

• Profili Görüntüle
Ynt: Hay almaz olaydım...:(
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2011, 02:53:25 »
aynen kardeşim çok iyi anlıyorum seni bende aldığımdan beri bitiremedim sorununu şimdi aynısını bende diyorumm...
Mecnun bilseydi vw sevgisini; sevmezdi Leyla zillisini...

Çevrimdışı kaya_metu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2011, 09:55:24 »
önceden audi 80 vardı kara düzen bişey mi oldu in yap tamirciye bile gerek kalmıyodu şimdi tamirciden çıkamıyoruz lüks senin neyine işte satacam audiye motor atıp binecem abi dayanacak güçüm kalmadı

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2011, 11:56:55 »
tek yapmanız gereken gerçekten iyi bir servise gitmek. sorun soruşturun etrafta nerde iyi servis var. biraz yol katedin bişey olmaz. yaptırmışken tam yaptırın. iyi özel servis bulamazsanız yetkili servise gidin garantili yaparlar her sorununuzu.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı kaya_metu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2011, 12:10:36 »
kardeş ben zaten şaşmazdayım servis bir öpüyo akıllara zarar tamircide anlamıyor zaten usta yok yaa kaderimle yanlızım:(

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2011, 12:58:40 »
şaşmazdayım derken? yani yetkili servis garantili yapar demek istiyorum. turbonu değiştirirlerse turbon garantilidir yani bunu herkes bilir. o derece büyük sorunların varsa öpülmekten başka çaren yok.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2011, 13:37:04 »
kardeş ben zaten şaşmazdayım servis bir öpüyo akıllara zarar tamircide anlamıyor zaten usta yok yaa kaderimle yanlızım:(
ankara için adres istersen verebilirim her iki golfümünde bakımlarını tamirini herbirşeyini ustamda yaptırıyorum ve gerçekten işinin ehli istersen özelden ulaş bana :saygılar

Çevrimdışı kaya_metu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 22 Ocak 2011, 16:29:28 »
arkadaşlar kalorifer işini hallettim çok şükür :)
sırada abs ve turbo kaldı golge kardeş turbo sağlam ama basmıyo adamı buldum 150 tl yaparım dedi pazartesi ona yaptırıcam kaldımı abs sorunu:)

Çevrimdışı leventes

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 22 Ocak 2011, 21:54:14 »
arkadaşlar kalorifer işini hallettim çok şükür :)
sırada abs ve turbo kaldı golge kardeş turbo sağlam ama basmıyo adamı buldum 150 tl yaparım dedi pazartesi ona yaptırıcam kaldımı abs sorunu:)

kalorifer olayını nasıl halletiniz...

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
« Yanıtla #9 : 22 Ocak 2011, 22:08:28 »
arkadaslar sorunlarınızı anlaya biliyorum ama nasıl bir arabaya bindiğinizin farkında degılsınız bence ...işinin egli ustalardan vazgeçmeyin bu arabaları oyle sanayi koselerinde yaptıramazsınız yapılırsada bu kadar olur ..hiç bir sey yapamazsanız yetkılı servise gidin onlar mutlaka çözer...sonra arabanın geçmişide onemlı aldıgın adam arabayı hor kullanmıstır hiç bir bakım yaptırmamıstır sende aldın sende patladı sorunlar ,buda olabilir ama golf ün nekadar heyifli bir araba oldugunu hiç bir sey degiştiremez
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı ozgel_as

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 23 Ocak 2011, 00:04:34 »
arkadaslar bana gore dızel araca bımek gecekten cesaret ısı pompası-turbosu-enjektoru cok pahalı agregalar tamırat acısından bu durumda benzınlı araclar daha mantıklı gorunuyo
ABS hatasının sensorlerden oldugunu dusunuyorum fakat turbonun degısmeden duzen alacagını tahmın etmıyorum
ama en kısa surede duzelmesını temennı edıyorum ....

Çevrimdışı kaya_metu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 23 Ocak 2011, 00:53:08 »
kaloriferi soran arkadaşım ilk önce termostatına baktır derim hararet göstergen yolda gittiğinde düşüyorsa termostatdan kardeşim

gelelim yetkili servise arkadaşlar yetkili serviste dönen olayları çok ii biliyorum değişmeyen parca değişti olayı orjinal denilen yan sanayi olayı ve daha bir sürü oyunlar var he hepsi yapıyormu ona bişey diyemem ama garanti veriyoruz diyede o kadar para bayılmayın derim.

Çevrimdışı LF636 YENİDEN

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 23 Ocak 2011, 13:16:46 »
araçta usta seçimi çok önemli mazalah arabadan eder adamı soğutur.valla bulunduğum yer 60 bin nüfuslu sanayisi büyük özel servisler var ben hiç birine gitmiyorum kafa dengi genç bir ustam var bu işe gerçekten gönül vermiş parça değiştirme yoluna gitmeyen zorunlu olmadıkça.değişecekse bile en uygununu bulmaya çalışan bir ustaya sahibim.yanına arada uğrarım ben demeden arabama biner bakar bi sorun varmı diye.bu yönde çok şanslıyım ALLAH insan evlatlarıyla karşılaştırsın.

Çevrimdışı cyber34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 23 Ocak 2011, 14:20:44 »
araçta usta seçimi çok önemli mazalah arabadan eder adamı soğutur.valla bulunduğum yer 60 bin nüfuslu sanayisi büyük özel servisler var ben hiç birine gitmiyorum kafa dengi genç bir ustam var bu işe gerçekten gönül vermiş parça değiştirme yoluna gitmeyen zorunlu olmadıkça.değişecekse bile en uygununu bulmaya çalışan bir ustaya sahibim.yanına arada uğrarım ben demeden arabama biner bakar bi sorun varmı diye.bu yönde çok şanslıyım ALLAH insan evlatlarıyla karşılaştırsın.
doğru söylüyorsun ustalarla arkadaş olmak lazım başka türlü arabaların sorunları bitmiyor.
mesela bazı arabaların kronik sorunları oluyor
bunları siteden öğrenebilirsek daha önceden müdehale edebiliyoruz.
ben araç alacak arkadaşlarıma ustamı tavsiye ediyorum.
Aracı almadan sorunlarını dinlemek güzel oluyor.
Sonuçta araçlarımız yaşlı ve sorunları biliniyor.