Gönderen Konu: Hay almaz olaydım...:(  (Okunma sayısı 10052 defa)

Çevrimdışı delibey

• Profili Görüntüle
Ynt: Hay almaz olaydım...:(
« Yanıtla #14 : 25 Ocak 2011, 18:00:47 »
aldığınız araç hor kullanılmış ve bakılmamış, ben yeni sattım 99 tdi mi 4 sene keyifle bindim. bahsettiğiniz şikayetler işin ehli usta için hiçde sorun değil. ankarada da iyi ustalar var.
sorunlarınıza gelince kaloriferi halletmişiniz. turbo da sorun olup olmadığını cihaza bağlattığınızda ortaya çıkar. aslında aracınız ve arızalar hakkında biraz daha fazla bilgi verebilirseniz buradan yardımcı olabilirz.

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 27 Ocak 2011, 13:36:43 »
kardeş üzülme bu işler biraz şans meselesi senin aldığın araca hic bakmamişlar ö yüzden sende ince bir insansın anşlaşılan yaptirip moralin bozuluyor ben 2.5 tl harcadim dahada istiyor ama yaptirdim herşeyinine kadar aküsü bile degişti var hesabini sen yap bineceksen seviyorsan yaptiracaksin yok bende hor kullanip birini kakalarim diyorsan o kendi vicdanına kalmiş, forumda fikir sahibi ol öyle git bilinçli olursun, Ayrıca kaloriferi ne kadara yaptırdın fiyat verebilirismin.

Çevrimdışı kaya_metu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 27 Ocak 2011, 19:28:26 »
tabi kardeş arabam 4. viteste iken 3000 devirden sonra pedal boşa çıkıyo istediğin kadar bas uzamıyor o olay olduktan sonra bütün viteslerde oluyo ancak kapatıp açtığında kontagı düzeliyor ta ki 4. vites 3000 deviri gecinceye kadar :(

Çevrimdışı kaya_metu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 27 Ocak 2011, 19:31:59 »
blackboyss kaloriferi termostat değiştirerek hallettim aracın giderken hararet göstergen 90 altına düşüyosa bilki termostat devamlı açık kalıyor sende bunu ihmal etmeyin sabah calışmasında bile etkiledi önceden 15 sn ceviriyodu şimdi motor tek marşta alıyor

Çevrimdışı delibey

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 28 Ocak 2011, 08:55:10 »
senin sorunun turbo basıncının fazla gelmesiyle birlikte aracınb limp moda geçiyor yani bi nevi motor kendini korumaya alıyor bunun nedeni wastegateyi kontrol eden n75 valfinin hortumlarında yırtık olması yada n75 valfinin arızalı olmasından kaynaklanıyor ayrıca şunuda belirteyim aracının turbosu kurum yapmış ise wastegate düzgün çalışıp fazla havayı atamadığından da budurm olur. senin kontrol ettirmen gereken yerler n75, turbo hortumları ve wastegate  çok masraflı işlemler değil bunuda belirteyim işi bilen usta hemen halleder.

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 28 Ocak 2011, 14:24:00 »
blackboyss kaloriferi termostat değiştirerek hallettim aracın giderken hararet göstergen 90 altına düşüyosa bilki termostat devamlı açık kalıyor sende bunu ihmal etmeyin sabah calışmasında bile etkiledi önceden 15 sn ceviriyodu şimdi motor tek marşta alıyor
ben zaten dediklerinin hepsini eledim, o termostat da orjinal Vw kullandım ama sonuç yok iç petek degisecek diyorlar bakalim ne olacak.

Çevrimdışı izzet bekmez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 09 Şubat 2011, 01:36:34 »
kalerıfer sorununu termostadı degıstırerek cozebılırsın kardesım,abs iseonce sen ıyı bı elıktrıkcıyegıt bı baktır sıgortalara belkı abs nın elektrıgınde bı sorun vardır

Çevrimdışı protech

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 09 Şubat 2011, 11:39:59 »
arkadaslar ustalara atıp tutuyorsunuz tamam güzel hoşta sanayiye gidip kapı kapı fiyat alıp öldüm parasına iş yaptırmaya kalkıp sonrada iş olmadı denmesi bence cok etnik değil diye düşünüyorum tamam hakkatten hoş davranıslarda bulunmayan insanlar var ama genelleme yapmak doğru değil diye düşünüyorum böyle sıkıntıları olan aracların en temiz cözülme yolu sudur aracınızı ustanızın üstüne atın sorunlarını sıralayın ve bir hafta almaya gitmeyin emin olun ustanız geldiğinde bu sorunları halletmiş olucaktırbence biraz bunları değerlendirin

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 10 Şubat 2011, 01:00:57 »
arkadaslar sorunlarınızı anlaya biliyorum ama nasıl bir arabaya bindiğinizin farkında degılsınız bence ...işinin egli ustalardan vazgeçmeyin bu arabaları oyle sanayi koselerinde yaptıramazsınız yapılırsada bu kadar olur ..hiç bir sey yapamazsanız yetkılı servise gidin onlar mutlaka çözer...sonra arabanın geçmişide onemlı aldıgın adam arabayı hor kullanmıstır hiç bir bakım yaptırmamıstır sende aldın sende patladı sorunlar ,buda olabilir ama golf ün nekadar heyifli bir araba oldugunu hiç bir sey degiştiremez

mesele de orda zaten. işinin ehli kişiyi bulmak. bu arada burda da vw yetkili servisi açıldı ama inanın ben arbamı kendilerine emanet etmem. zira serviste çalıştırdıkları ustalar bizim sivas sanayisinden topladıkları ustalar. sanayiden bir farkı yok anlayacanız. diğer servislerin de çok farklı olduğunu zannetmiyorum. topluyorlar sanayiden ustaları bi kaç seminere gönderiyorlar. sonra da al sana servis uzmanı... :)

Çevrimdışı sedatdali

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 10 Şubat 2011, 11:49:18 »
hani diyolarya arabayı şukadara aldım ucuz aldım aslında piyasa degerinin altında ki arabayı almamamk lazım bende 18.500 aldım arabayı aldıgım hafta 2binlira masraf çıktı ama şimdi 21 bin fiyat gördü ee bizden önceki hor kulanırsa bizde böyle patlar en güzeli iyicene baktırıp almak yoksa sonuç hep aynı .
prça konusunda ümraniye oto 2000 derim ne isterseniz var fena biyer.