Gönderen Konu: VW GOLF IV ALDIM SONUNDA! YALNIZ....?  (Okunma sayısı 6468 defa)

Çevrimdışı engnvwgolfıv

• Profili Görüntüle
VW GOLF IV ALDIM SONUNDA! YALNIZ....?
« : 31 Ocak 2011, 16:47:20 »
Akadaşlar hepinize MERHABA.

Aranıza yeni katıldım. (iyi dilekleriniz için teşekkürler)

2004 golf pacific sahibiyim artık.3 sorum olacak tecrübelerinizden faydalanmak için.

1. Aracın motor kulağı gevşek sanırım. Hareket halindeyken vites topuzundan anlaşılabiliyor.Tamiri için ne kadar bütçe ayırmam gerekli? Masraflı mıdır?

2. Arcımın şoför koltuk döşemesi yıpranmış ve diğer koltuklarda dahil olmak üzere sigara yanıkları mevcut.Komple döşeme(tabiki airbag uyumlu) ne şekilde nereye yaptırabilirim? Kasko mu ne şekilde etkiler?

3.Araçtaki teyp iyi durmuyor. Araştırmalar sonucu rcd 200 en uygun seçenek gibi ama ne hikmetse çok pahalı 2. elleri. Rcd 300 golf 4 e uyarmı? Başka göğüsü kaplayan ve işıklandırma rengi uyumlu önerileriniz varmıdır?

İlginize teşşekkürler.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2011, 16:49:47 Gönderen: engnvwgolfıv »
ÖNEMLİ OLAN ÇOK ŞEYE SAHİP OLMAK DEĞİL,
EN AZ ŞEYE İHTİYAÇ DUYMAKTIR.
[/b]

Çevrimdışı LF636 YENİDEN

• Profili Görüntüle
Ynt: VW GOLF IV ALDIM SONUNDA! YALNIZ....?
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2011, 17:24:42 »
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.kazasız belasız sürüşler.motor takozlarının gevşek olduğunu nasıl anladın ya takozların lastikleri kötü olmuşsa yada saplama kesmişse o bakılmadan belli olmaz.ama bu konularda ustanı iyi seçmelisin

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2011, 19:09:28 »
Hayırlı olsun.İyi bir ustaya giderseniz size net cevap verecektir.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı tevafuk7

• mavişim :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2011, 20:53:45 »
evet bende aynı soruyu sormak istiyorum rcd 200 ler çok pahalı rcd 300 ler olurmu ben takan birini gördüm ama tam içine bakamadım doğal olarak emin değilim ona benziyordu takan varsa yardımcı olsun
Tüm sayfa imzanız olmak zorunda değil. Küçük imzalar lütfen.

Çevrimdışı uler

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 31 Ocak 2011, 21:13:28 »
kardeş hayırlı olsun öcelikkle.vites topuzundaki harareket önemli değil kafana takma.golflerde 16v olanlarda oluyor genelde.büyük bi masraf değil yani yapılmasada olur.

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 31 Ocak 2011, 22:50:48 »
öncelikle hayırlı olsun kardeşim.aramıza hoş geldin. ALLAH kaza bela vermesin inşaALLAH. ilk iki soruyu arkadaşlar aydınlatmış zaten. ben 3. soruda yardımcı olayım istersen. ben AVT nin double cihazını taktım çok güzel oldu. usb ve kart takma yerleri var. attım klipleri  hem dinliyom hem izliyom. tv çıkışıda var.  :tamamdir

Çevrimdışı leventes

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 01 Şubat 2011, 19:53:16 »
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun
bende ilk aldığımda motor kulağında sorun var düşüncesiyle ustaya götürdüm oda kopuk olduğunu anlamak için el freni çekik iken aracı ileri geri zorlama yaptı ve motor gereğinden çok fazla oynuyordu...(kulaklar kopuk)
birde benimkinde iki kulak kopmuştu ve motorda kalmıştı diğer kısınları,  kopan parçaları tornacı geldi çıkardı toplam işçilik + 2 kulak ve tornacı masraf 80 tl yi buldu.

Kazasız belasız sürüşler dilerim....

Çevrimdışı fire

• Her zevkin bir bedeli vardır...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Şubat 2011, 09:23:38 »
     Araban hayırlı olsun,bende 2 ay önce pasific aldım ve bende de aynı sıkıntı var ama motor kulğından olduğunu sanmıyorum, pasificlerde bu sıkıntı var diye biliyorum,yinede kafamda soru işareti kalmasın diyosan bi ustaya göster..

Çevrimdışı eyup9999

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 04 Şubat 2011, 16:57:22 »
slm kardeş öncelikle hayırlı olsun rcd 200 düşünüyorsan var bende çok temiz sıfır ayarında.fiyatta siteye özel 275 tltel:05065536287
bir volkswagen aşkııııı

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 04 Şubat 2011, 17:34:23 »
hoşgeldiniz
hayırlı uğurlu olsun aracınız  kazasız belasız güle güle kullanın

SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM