Gönderen Konu: yine ben yine sorun  (Okunma sayısı 5483 defa)

Çevrimdışı Bbudanur01

• Profili Görüntüle
yine ben yine sorun
« : 21 Nisan 2011, 18:58:25 »
slm arkadaşlar bugün aracımın klimasının sogutmadıgını hissetim ve oto elktrikciye gitttim gazı bitmişti önce hava bastı fakat kaçak oldugunu tespit etti. isin kötü yanı kaçagı bulamadı ve radyatöre bakmak lazım dedi orda kaçak olabilir ordada yoksa gögüse bakacak çıldırmak üzereyim arabayı aldıgımdan beri hiç derdi bitmiyor iyice sogudum satttım satacam yani ... arkadaşlar bu konuda tecrübesi olan arkagaşlar varsa bilgi bekliyorum..

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
Ynt: yine ben yine sorun
« Yanıtla #1 : 21 Nisan 2011, 19:08:00 »
kardeş başka bi elektrikçiye sor.
radyatörde küçük delik vardır muhtemelen. onu tamir ederler sonra gazz basarlar. ortalama masrafı toplamda 150 tl tutar.
ben geçen hafta yaptırdım. aynı sorun bendede wardı.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2011, 21:19:44 »
150 TL çok değil mi klima gazı için? Radyatörü tamir etmesi 50 TL klima gazı en fazla 50 TL olsa 100 TL olması gerekiyor masrafın.

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2011, 21:21:44 »
klima tamiri 50 o klimayı söküp takacak olan usta kaportacı oda alacak en az 50
klima gazı 80-100 arası değişiyor.
en az 20 yere sordum en ucuz 70'e basıyorlar.
senin dediğin geçen seneki fiyat.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı Bbudanur01

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2011, 21:25:46 »
valla arkadaşlar eger radyatör delikse tampon sökülmesi gerekiyor galiba...

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2011, 21:47:16 »
evet aynen öyle
[/font]

Çevrimdışı BARRACUDAY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 22 Nisan 2011, 05:31:15 »
Umarım basit bir sorundur. Arkadaşımın Opel Vectra'da aynı sorunu yaşamıştı. Gaz bastırıyorduk, ertesi gün uçuyordu gaz. En sonunda klima kompresöründen kaçırdığı çıktı ortaya. Kompresör tamiri 350 tl vermişti.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2011, 05:32:07 Gönderen: BARRACUDAY »

Çevrimdışı Bbudanur01

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 22 Nisan 2011, 17:32:03 »
aman kardeş o kadar masraf cıkarmaz inşallah.....

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 24 Nisan 2011, 01:39:13 »
klima tamiri 50 o klimayı söküp takacak olan usta kaportacı oda alacak en az 50
klima gazı 80-100 arası değişiyor.
en az 20 yere sordum en ucuz 70'e basıyorlar.
senin dediğin geçen seneki fiyat.

Haklısın geçen seneki fiyat böyleydi :)

Çevrimdışı sniper947

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 03 Mayıs 2011, 18:59:00 »
Öncelikle İyigünler 2000 Model Polo Clasik 1,6 Otomatik Vites Arbam Mevcuttur. Kendim Afyonda Oturuyorum.
Arabam Lpg İdi. Lpg Varken Arabamda Stop Etme 2 Veya 3 Marşta Çalışıyordu. Arabımı Burada Serviste Götürdüm .Bana Lamda Sensörü Bozuk Gaz Kelebegi Bozuk Dendi. Afyonda Özel Bir Ustaya Götürdüm
Bilgisaya Baglayamadı. Arabanın Sol Tarafındaki Silecek Altındaki Beyin Veya Kontrol Ünitesi Neyse Onu Söktü Oranın Oksitlendigini Gördük Oraya Balata Spreyi İle Temizledi  Arabanın Sesi Falan Düzelti
Yalnız Ertesi Gün Araba Hiç Çalışmadı.
Bende Aracı Eskişehirdeki Özel Servise Götürdüm.Bilgisayarda Aynı Arızayı Verdi. Yeni Gaz Kelebegi Taktılar Ben Oradaa İken Fakat Adapdasyon Yapmadı.Bana Arabamı Bırakmamı Söylediler.ARABAMI BIRAKTIM
Arabanın Lamda Sensörü Sigorta Kutusu Harartet Müşürü Termostat Müşürü Degişti.Fakat Arabadaki Tüpün Ayarı Bozdugu Yeniden Tüp Tesisatı Kurulması Gerektigi Söylendi.
Arabaya 1 Ve 2 Ay Lpg Bindim  Titremeye Başladı 1 0002 Ayda Benzinde Bindim Yine Titreme Sabahaları Çalışmama Var  En Son Olorak Şuan Tüpü Söktürdüm Tamamen.
Arabanın Çalışması Güzel Stop Etmiyor benzinda Fakat P Ve N Aldıgımda Devir 3000 Kadar Kendi Kendine Bazen Çıkıyor Bazende Çıkmıyor. Bu arada Bujileri Degiştirdim .Eskiden Km De Benzin 3 650 000 İken 600 000 İle 650 000 Arsı yakıyordu Bujiden Sonra  Benzini 4 000 000 Alıyorum Km De 400 000 İle 450 000 Arası Yakıyor benzede binerken

Şimdi Sorum Şu
Aracımın Kontrol Ünitesimi Arızalı Yoksa Gaz Kelebegimi
İkincisi Disbiritor Kapagında Çatlak Gördüm Bugun Oda Arıza Yaparmı
  İlginize Şimdiden Teşekkür Ederim