baskı balatayla ilgili bi sorun olabilir araç bağırır gitmez yoksa ağlatması lazım yolu 4 ileri filan sorun değil
Serhat araç otomatik vites, baskı balata ne alaka ?
kardeş senin arabanda kesinlikle bir problem var o arabanın 100 km hızda bağırması imkansız bağırmayı bırak 100km ile giderken içeri ses bile gelmez.benimde otomatik tdı golfüm var oda 4 vites 100km hızda motor devri 2000 civarında ve dizel olduğu halde bile en ufak ses gelmiyor içeri bu hızlardayken.bence senin araban 4.vitese geçmiyor olabilir?bu araçlarda otomatik vitesin vites değiştirmesini sağlayan soketler var bu soketler zamanla oksitlenebiliyor.oksitlenince araç vites değiştirmeyebiliyor.serviste oksit çözücü spreylerle temizlenip yerine takılıyor.çok basit bir işlem.ayrıca gitiiğin usta araç 4 vites diye bağırıyo demiş bunun da hiç alakası yok.araç 4 vites olabilir ama vites oranları ona göre ayarlanmıştır.ben 4.vitese geçmediğinden şüpheleniyorum sen aracı bi test et dene istersen.1-2-3-D diye kullanırsan vitesi değişip değişmediğini daha rahat anlayabilrsin.
Serhan dieselle benzinli bir olmaz. benzinlinin daha yüksek devirde yaptığı hızı diesel daha düşük devirde yapar.
kötüye yöneltmek gibi olmasında 1.6 golfümle o hızları geçebiliyordum...
Hakanım passatın 1.8 olduğuna bakma, azımsanmayacak bir ağırlık farkı var golfle arasında.
üstelik araç otomatik, sende bilirsin otomatiklerin top speed i 4-5km düşüktür manuele oranla.
aracın 3000 devirde 100km görmesi normal, sanırım manuellerde böyle,
sonuç olarak 14 yaşında bir araç için 180km hız az sayılmaz.