İstediğin arabayı seçmekte özgürsün, tabii ki en son senin kararın olacak. Alacağın araba buradan da olmayabilir, ama Sahibinden' i bir gez bak Golf' lere. Google' a Golf 2 aratıp görsellere bir bak. Elindeki parayla harika bir Golf alma şansın var. O fiyatlara temiz bir araba alacakken başına dert olacak başka bir araba alma. Ben de Civic arıyordum arabamı almadan önce. 92 model arabalara 12-13 bin TL fiyat biçiyorlardı. Uygunlarına gidip baktım hepsi elinden çıkarmaya çalışıyordu. 1 yılımı aldı elimdeki bütçeyle o arabanın temizini alamayacağımı anlamak. Şu anki arabamı şans eseri aldım. İyiki de almışım diyorum. Hem fena gitmiyor hem de Vw.
Senin şu anda düşündüğün araba hakkında söylenenleri çok yakın ve samimi olduğunu düşündüğün biri satmıyorsa sakın inanma. Araba alırken bana öyle komik hikayeler, bahaneler uyduruyorlardı ki.
Biz burada sadece seni düşündüğümüz için ısrar ediyoruz, çoğumuz bu yollardan geçtik. Eğer hala Polo almakta kararlı isen almayı düşündüklerini buraya yaz, ilanlarını koy o şekilde de yardımcı olmaya çalışırız sana.