İlanı yok abi ben Erzurumdayım burada araç motor conta yakmış komple rektefiyeden çıkmış 1.6 97 model 220000 de km zaten adam 8700 istiyor biz zorlaya zorlaya indirdik aşağı hala da kesin bişe demiyor verecek mi vermeyecek mi belli değil vermeye niyeti de yok ama kart borcu varmış o yüzden indirdi fiyatı 2 kapılı araç satılmıyor zaten kolay kolay ankarada da var bir kaç tane onları da araştırıyorum havalar ısınınca inşallah bir polo almak istiyorum size sorum kaç modeli öneriyorsunuz bana lpg için bazıları uyumsuzmuş diye bir söylenti var ben uyumlu olanı alayım diyorum.
usta sen o bahsi geçen araçtan uzak dur
Demekki aracın sıkıntısı sadece conta değil. 2 kapılı araç işi birazda zevke hitap ettiği için alıp iki gün sonra satamayacağınızı bilmelisiniz.
Lpg konusunda uyum ise bakımla alakalı .Eğer elinde 8000 liran varsa gidip 8000 liralık araç alırsan üzülürsün çünkü kim ne derse desin ikinci el araç alıyorsun en azından triger i yağı suyunu değiştiriyorsun çünkü satıcıların bir çoğu yalan yanlış atıp tutuyorlar.
Dediğim gibi lpg kullandığında bobin sorunu yaşayabilirsin kelebek sorunu yaşama ihtimalin çok yüksek vs. vs. bence o bütçeyle sen polo alma palio vs tarzı araçlara bak en kötü düzgün bir tipo al derim polodan daha iyi yol tutuşuna sahip bir araç üstelik