Gönderen Konu: Ankaradan bir haber  (Okunma sayısı 8991 defa)

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 1 Cabriolet
Ynt: Ankaradan bir haber
« Yanıtla #14 : 28 Ocak 2011, 20:57:02 »
benim pc eski hacım videolar takılıyor vardıysada ben görmedim ben sonda çalışmayan araçlara takıldım :D Sanırım hafif olsun diye marş dinamosunu sökmüşler :P

videoda göremedim bende ama bizim arkadaş muratın rx8i ordaydı :) o harbi felaket ya zaten :D (

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 28 Ocak 2011, 21:00:12 »
ama hak verilecek hiç birşeyleri yok üstat, onların anne babaları ne durumda olur öyle bir durumda

amele pazarına benzettim ben daha çok :) Arabalarada öldüm sanki rx8 ler filan varda illegal yarış hepsi gübre araçlara bak :D

O denemelere 900-1000 hp lik arabalar da geliyor, sadece o gün yoklar :) Rx-8 de bizim arabalara göre çok iyi bile olsa sınıfındakilerin en kötü performanslılarından biridir. Tabii tasarımı ve motor teknolojisine hayranım, param olsa alırım o ayrı bir konu :) Açıkçası ben gerçek bir araba tutkunuyum. Lastik kokusu, motor sesi vs çok hoşuma giden şeyler. Araba almamın sebebi de kesinlikle ayağımı yerden kessin diye değil, onunla uğraşmak için. Motoruyla ilgilenmek, iç kısmında değişiklikler yapmak, önüme çıkan problemleri kendi çabamla aşmaya çalışmak. Yaptıkları tehlikeli mi? Evet tabii ki tehlikesi var, ama kaldırımda yürümek bence bundan çok daha tehlikelidir. Yol ve iklim şartları uygun olmadığında inanın onlardan birisi bile arabasını dışarı çıkarmaz. Bu kadar savunmamın sebebi içlerinde tanıdıklarımın olması sebebiyle değil, aksine hiçbirini tanımam ve muhabbetlerini de sevmem. Ama herkesin hoşlandığı sevdiği bir hobisi vardır. Kimi resim çizer, kimi dağa tırmanır, kimi kayak yapar, kimi surf yapar vs. Bunların çoğu yaptıklarından binlerce kat daha tehlikeli. Orada çıktıkları hız bomboş dümdüz yolda en fazla 100-130 km. Hergün otobanda ve bazılarımızın trafikte yaptığı hız.
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2011, 21:01:07 Gönderen: atego »

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 28 Ocak 2011, 21:01:32 »
atego ben hız konusunda bişeymi yazdım yada yaptıklarına bi atıftamı bulundum acaba ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 28 Ocak 2011, 21:06:52 »
Katılıyorum bugra  :tamamdir, neyse ben sinemaya geldim hala tel elimde hadi film başlıyor  çıkınca katilicam size iyi forumlar ;D
ADK

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 28 Ocak 2011, 21:09:04 »
Katılıyorum bugra  :tamamdir, neyse ben sinemaya geldim hala tel elimde hadi film başlıyor  çıkınca katilicam size iyi forumlar ;D

kurtlar vadisi heralde :D iyi seyirler

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 28 Ocak 2011, 21:09:34 »
kurtlar vadisi heralde :D iyi seyirler

aynen :D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 28 Ocak 2011, 21:18:27 »
Facede izlemiştim bende valla nasıl kaçıyorlar ya bende yarışlara gidiyorum bizide dağıtmak için Jandarma geliyor ama bazen durumlar değişiyor yarışı Jandrama başlattığı günlerde oluyordu  :D Ama caddeye 3 sıra halinde salmışlardı hepimizinde plakasını almışlardı biriniz bile 50yi geçsin alayınızı ceza yağmuruna tutarım demişti caddeye saldı benide PUG 205 GTI-Benim GT -Doğan SLX biz zaten SLX'e  fark taktık ama PUG epey gaza geldi ben 110 derken o 170-180 gidiyodu deli  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 28 Ocak 2011, 22:32:09 »
atego ben hız konusunda bişeymi yazdım yada yaptıklarına bi atıftamı bulundum acaba ?

Yok canım ben sadece arabalar kötü deyince yazdım yoksa Rx-8 için yada orada bulunanlar hakkındaki görüşlerin için değil :) Diğer yazdıklarım zaten kendi düşüncelerim, sevdiğim bir şey hakkında yorumlarımdı. O arabaları yakından görmeniz lazım ya da gidişlerini, hayran olmamak elde değil. Rx-8 için de size değil, genel bilgi olması amacıyla yorum ve eleştiri yaptım :)
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2011, 22:34:44 Gönderen: atego »

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 28 Ocak 2011, 23:59:46 »
Valla bence olay büyütülecek bir olay değil benim trafikte yaptığım hareketleri görseniz bana illegal bu adamlara legal dersiniz. Laf klavye arkasında olunca herkes sanki tüm kurallara uyuyormuş gibi anlatıyor :) BEnde gti vardı canavara binipte orta şeritten 80 le gidiyorum desen millet bana güler :D
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2011, 00:00:11 Gönderen: ThE_Unforgiven »

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 29 Ocak 2011, 00:07:01 »
Valla bence olay büyütülecek bir olay değil benim trafikte yaptığım hareketleri görseniz bana illegal bu adamlara legal dersiniz. Laf klavye arkasında olunca herkes sanki tüm kurallara uyuyormuş gibi anlatıyor :) BEnde gti vardı canavara binipte orta şeritten 80 le gidiyorum desen millet bana güler :D

Ben kullanmaya ilk başladığım zamanlar bir kaç olay atlattım ondan sonra r32 olsa trafikte hız yapmam :) Müziğimi açıyorum orta şeritten 70-80 km arası gidiyorum. Ya da ışıklardan kalkarken yine 70-80 km ye kadar tam gaz sonra sakin sakin kullanmaya devam ediyorum :) Hem ciddi şekilde yakıt tasarrufu yapıyorum.

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 29 Ocak 2011, 00:10:33 »
HAcı sendeki sportline bende şu anda öle gidiyorum gti öle olmuyo işte :D BEn kamyonun altından çıktım yinede basarım affetmem D

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 29 Ocak 2011, 00:27:47 »
hızlı ve ofkelı derler ya . bunlarda tuplu ve ofkelı heralde :)  cok ıyı ya .. kaçış sahnesı ıyıymıs  :)
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 29 Ocak 2011, 00:44:34 »
Valla Süleyman abinin dediğine katılıyorum yavaş gelicem diyorum daha temin yolda gelirken ama olmuyo işte sen ne kadar ayağının ucuylanda bassan gaz pedalı ıkınıyo bas bana diye  >:D Yoksa biz temiz aile çocuklarıyız yaparmıyız öyle şeyler  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 29 Ocak 2011, 00:46:18 »
Valla Süleyman abinin dediğine katılıyorum yavaş gelicem diyorum daha temin yolda gelirken ama olmuyo işte sen ne kadar ayağının ucuylanda bassan gaz pedalı ıkınıyo bas bana diye  >:D Yoksa biz temiz aile çocuklarıyız yaparmıyız öyle şeyler  :melek:

o nası tabir gökhan bas bana bas bass :D :D