Gönderen Konu: arkadaşlar bi sıkıntım var yorum bekliyorum  (Okunma sayısı 3972 defa)

Çevrimdışı LF636 YENİDEN

• Profili Görüntüle
arkadaşlar bi sıkıntım var yorum bekliyorum
« : 08 Şubat 2011, 23:41:41 »
arkadaşlar arabam tüpte bi kaç kez sirkeleme yaptı devi sati rolantideyken hafif sapmalar gösterdi ama bu çok büyük orantı değil.devir 9 iken 10 11 oldu ama bu çok nadir ve uzun aralıklarla bi kaç kez tekrarladı.tüptemi yoksa araba genelindemi olduğunu anlamak için bir hafta benzinde kullandım arabayı ama baktım benzinde hiçbir sıkıntı yok herşey mükemmel.tuttum tüpçünün yolunu durumu anlattım genelde karşılaştığımız bir sıkıntı gaz kelebeğinin temizlenmesi lazım temizlet gel ayarlarınabakalımdedi.gitim gaz kelebeğini temizlettim  ve aracı adaptasyon yaptık.fakaaaaat araç rolantide alıp vermeye başladı.rolantide yükselme gözlendi.arıza durumuna baktık araç pc de arızada göstermiyo.yoğun bi çalışma temposunda olduğum için aracıda bırakamadım iki gündür bu şekilde biniyorum ve benzinde kullanıyorum şuan.ancak rolantide şuan düşme oldu alıp verme nerdeyse bitti.rolanti 11 de falan çalışıyo bazen dokuza düşüyo.evet arkadşlar bu konuda bilgilerinizi bekliyorum çok şaşkın bi durumdayım.bu durumu neden yapar yardımcı olursanız sevinirim..

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
Ynt: arkadaşlar bi sıkıntım var yorum bekliyorum
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2011, 23:51:29 »
aynı sorun benim aractada vardı atiker lpg kiti takılı idi..benzinde hiç bir sorun yasamıyordum ama her gaza aldıgımda bu sorunu yasadım lpg nin garantiside vardı ancak 3000 km dayanabildim söktüm attım ...diger lpg sistemlerini bilmem ama seninde atikerse ne yaparsan yap o problem düzelmez diye dusunuyorum..bir arkadasımda zavoli vardı tık sorun yok hala pasa pasa biniyor ...benzinden gaza geçiyor araba hep aynı,benimki bi geçiyordu sanki araba can çekişiyor (bir kaç saniye tabi)yani  demek istedıgım atiker se zor valla ,,baska ise vardır bir çözümü
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2011, 23:52:22 Gönderen: golf_4 »
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı LF636 YENİDEN

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2011, 00:05:49 »
golf 4 kardeş yok ya bi seneyi geçti tüp takılalı kme var araçta bugüne kadar tık demedi.şuan benzindede yapıyo rolanti bozukluğunuama adaptasyonda yaptım.şaşırdım valla.bugüne kadar hiç sıkıntım olmadı arabamdan  :(

Çevrimdışı tevafuk7

• mavişim :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2011, 00:06:54 »
kardeş bende yeni taktırdığımda öle yaptı sanırım aynı sorundur bilgisayara bağladı hallettiı yani araç sanki kendi kendine gaz veriyo gibi oluyodu zaten usta görür görmez anladıi bende şu aralar sabahları ya da araç soğukken ilk benzinden gaza geçerken biraz araç sirkeleniyoo o moralimi bozuyo yolum düşerse göstercem onuda
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2011, 00:10:39 Gönderen: tevafuk7 »
Tüm sayfa imzanız olmak zorunda değil. Küçük imzalar lütfen.

Çevrimdışı LF636 YENİDEN

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 09 Şubat 2011, 00:11:13 »
ama şuan banzindede yapıyo gaz kelebeği temizlettikten sonra

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2011, 00:15:59 »
benzindede yapıyorsa bir kaç yerden olabilir iyi bir usta çözer bu problemi ciddi bir sey olamaz zaten...ben sadece lpg de yapıyor sandım o yuzden bun ları yazdım ...bugune kadar sorun yasamadıysan lpg den ne mutlu sana ...ama ben biraz afedersin ,kıl biriyim beni çok rahatsız etti bu lpg işi kullanamadım yani..

bu bogaz kelebeginin orda bir soket vardı sanırım benimde ilk arabayı aldıgım zaman o soketten yapıyordu ustam halletmişti belki seninde oyle basit bişeydir
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 09 Şubat 2011, 12:42:05 »
bendede 3 yıldır stefanelli  var 2 yıl sorunsuz binidim sonra bir bobin yaktım bobin değişti sonra araç titremeye garip sesler çıkarmaya başladı..boğaz kelebeğini temizlettim adaptasyon yaptırdım tüpün enjeksiyonlarını değiştiridm beyni dğeiştirim hala azda olsa devam etti en son bobin kablolarını değiştirim şimdi sorunuz maşallah..

Çevrimdışı 90khan

• Ne mutlu Türk'üm diyene!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 09 Şubat 2011, 12:55:18 »
lpgde en büyük sorun elektrikte oluyor. bizde laguna vardı ona ilk takıldığında araba tüpte yapmaya başladı sonra  benzindede baş gösterdi aynı sorun ateşleme bobinleri değişti. ondan sonra hiç bir sorun kalmadı en son mini cooper s le gazladığımı hatırlıyorum lpg ile :) ateşleme sisteminiz bir elden geçirim bence

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 09 Şubat 2011, 13:24:25 »
evet bobinlere ve hava akışmetresine baktırı
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı LF636 YENİDEN

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 09 Şubat 2011, 19:09:08 »
arakdaşlar anlamadığım nokta şurası aracın gaz kelebeğini temizletene kadar hiçbir sorunu yoktu bi kaç sefer rolentide dengesizlik sezdim okadar aslında bu banim kıllığımdan oldu bişeyi çok önemsemicen valla.işin garip tarafı adaptasyonda yaptım benzin de de rolanti 10 değerlerinde temizlikten önce çiviyle çekılmış gibi 9 dan şaşmazdı.müsait olduğumda yazdıklarınıza tek tek baktıracam özellikle şu sokete golf 4 ün dediği