1995 Volkswagen Golf 2.0 GTi 13.500 TL Galeriden satılık ikinci elAraç temiz duruyo içi falan iyi gibi.İstersen bi bak araca müsait olursan. 11.000 teklif et bide bakalım ne diyecek
golf mk3 gti lerin abs sorunu cogunda var benim aracımın bile abs si çalışmıyo pekte istemişyom 150 lira sıkısmıs arasına ama fren mesafemi uzattıgı için yaptırmak istemiyom... alacagın aracta en önemli şey şase ve motor durumu olsun derim... ben aracı aldım bugun itibariyle 4500 lira masraf yaptım şase de sorun yok motor cok iyi ama baskı triger termostat müşürü vs vs el freni teline kadar cogu şeyi degiştirdim... eski araclar oldugundan zamanla deforme oluyolar ama aracın orasında burasında çürük var diye bi aractan soguma önemli olan yürüyen aksamı olsun derim... çürük basit işler....inş güzel bi arac bulursun .14,000 gördü benim arac ben vermedim ona göre bi arac bak bence aracını bilen kişi ztn 15 16 yazıyo 11 12 13 lük aracların cogu oynanmıs araclar
bi tane beyaz var pendik in aracı her hafta sonu görüşüyoz o aracta cok baskı falan bitik aracta chip falan var tüp yok en son 13,500 istiyodu buz plaka
Volkswagen Golf 2.0 GTi 1997 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci elBana iyi gibi geldi