Aramıza hoş geldin Tarık aracın hayırlı uğurlu olup Allah kaza bela versin tekerlerin hep düz bassın.Hakkını vermişin aracının güzel olmuş maşallah diyeyim.Tarık ilk olarak ben parçalarımı ebay üzerinden aldım ebay.de yanlız avrupa ebayda hiç birşey yok.Almanya ebayda yok yok her parçayı bulabiliyorsun şuanlık yok fakat gti farlarını bile almayı planlıyorum.Gerçi gti panjur ben şubat ayında aldığımda burdaki servislerde olmadı söyleniyordu şuan için var sanırım.Bu konunun 3.sayfasını ziyaret edersen ben orada işlemleri bizzat kendim yaptım org sis kapaklarını tırnaklı kendine doğru çekerek çıkarıyorsun sornası zaten kolay resimlerde net bir şekilde görüceksin ve çıkan kapaklarıda dikkatli bir şekilde falçata kullanarak kestim yakından baktıgında anlaşılmıyor bile gidipte org kapaklara dünya para verme değmez..
Çok teşekkürler. Arabayı aldığım zamanlarda okuyucu olarak gezmiştim sayfaları ama unutmuşum içeriğini, dün hızlıca okurken de gözümden kaçmış
GTi panjur servisten 209 TL'ye aldım, 100 TL üzerine 3 taksit de yapıyorlar, arkadaşların bilgisine.
Sis farlarını alana kadar, şimdilik kapakları kesip taksam, hatta içerisinin şekli düzgünse hiç takmayıp öyle şekilde kullanma fikri de doğdu bende
Sis farı yokken zemin nasıl acaba onu hatırlıyor musunuz veya hiç fotoğrafı var mı?
Montaj kolay görünüyor, elinize sağlık.