Arkadaşlar öncelikle konuya gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim.Gel gelelim Türk halkına örgütlenme dediğinde kimse kılını kıpırdatmaz ki bunun hepimiz farkındayız.Ben mesela şahsi olarak aracımın arka camına koskocaman yazılar ile "DİKKAT BU ARAÇ DÜNYANIN EN PAHALI YAKITI İLE ÇALIŞIYOR" yazdım.Hemen reaksiyon görüp bunu yapan birkaç kişi olduğunu görünce sevinmedim değil.İnanın bana zoruma gidiyor.Akşamları trafikte görüyorum 4'lüleri açıp aklınca eylem yapanları.BU İŞ BÖYLE OLMAZ !!!
Adamlar Mısır karıştı diye eylem yapıyor,Mavi marmara basıldı diye eylem yapıyor,Muhteşem yüzyıl dizisi için eylem yapıyor ama hergün yediği ekmeği getiren aracın akaryakıtına yapılan zamma koyun gibi boyun eğiyor.Kusura bakmayın ama ben bu parayı kazanmak için ter döküyorum.Ve aldığım her 100 TL'lik yakıtın 60TL'sini devlete vergi veriyorum.He bir Allah kuruşunu helal etmiyorum o ayrı mesele.Haram zıkkım olsun,çoluk çocuklarından çıksın.Devlet benim vergimi birçok alanda kullanıyor.Ben bunun karşılığnda ne alıyorum ?? BABAYI...Yok öyle yağma.Kendileri kadınlarının altlarına jeep'leri çekerken iyi ama.Haziranda görüşücez bu yiyicilerle...
Ve son olarak eylem adına da NE GEREKİYORSA YAPMAYA BEN ŞAHSIM ADINA HAZIRIM !!! YER MEKAN ZAMAN BELİRLEYİP SESİMİZİ DUYURALIM DERİM