Kardeş sen olayı biraz abarttın sanırım. """ yolda takılıp düşseniz hükümetten biliceksiniz ya? amacım onu bunu savunmak değil, biraz mantıklı düşünün de konusun""" dediğin zaman yanlış konuşmuş olursun.Bak yaşın kaç bilmiyorum ama yönün belli.Eyvallah saygı duyarız.Kimseye sen şu partiyi tutuyorsun muhabbeti yapılacak bir yer değil burası.Ancak şu kurduğun cümlede karşındaki insanı geri zekalı gibi göstermenin alemi yok.Burda senden büyüklerde var küçüklerde vardır.Ancak herkez gayet MANTIKLI konuşuyor bence.Hükümet avukatlığı yapan senden başka kimse yok.Bak sende ne güzel söylemişsin"""millet çalmayı çırpmayı bırakıp da adam gibi düzenli vergi öderse gayet tabiki düşürülür""" diye.Bu ülkede kimin çalıp kimin çırptığı gayet açık.Zenginleşenler de belli.Düne kadar metroda otobüste dolmuşta birbirlerine yer rezervasyonu yapan kadınlar bugün jeep'lerle geziyorlar.O yüzden boşuna uğraşma herkez herşeyin gayet farkında ve gayet MANTIKLI konuşuyor.Keşke sende aynısını yapsan...
ben ne hükümet taraftarı şeklinde konuşurum, ne de o parti taraftarı. ben bu güne kadar hiçbir parti vs savunmadım. yazdığım yazılarda hiçbir yanlışlık yok. kimseye geri zekalı demedim, demem de. kaç senedir bu forumdayım, çoğu kişi de nasıl birisi olduğumu kim olduğumu tanır, bilir. asıl senin yazdığın yazı yanlış. sana hiç bir hak bana o şekilde konuşma hakkı veremez, bunu bil. yazdığım yazının her cümlesi doğrudur. ben bu hükümetin şimdiye kadar yaptığı her şey doğrudur demedim, ama yaptığı bi çok güzel icraat var. madem haklı olduğunu düşünüyorsun, git hakkını yasal yollardan ara, bana sataşarak değil. ben sıradan bi devlet memuruyum, zenginleşen birisi değil. evet çalmayı çırpmayı bırakıp da düzenli vergi verse mal mülk sahibi, işverenler, emin ol ki herşey çok farklı olur. sen bu dediklerimi yapmıyosan neden üstüne alındın, bunu anlamadım? bu arada, devlet dediğin varlık, gelişmiş ekonomilerde sadece denetleme görevi yürütür, sigara içki üretmez, hertürlü üretim özel sektördedir. ha, ülkemizde denetleme olayının çok da iyi olduğunu söyleyemem, ama mutlaka ki gelişir zamanla.
bu arada, konuşma üslubuna biraz daha dikkat etmeni öneririm, karşında çocuk yok. bu güne kadar sadece kendi işime geldiğim şekilde hareket ettim, seçtim, işime geleni savundum, işime gelmeyeni yerdim. kimse kimseye şu partidensin, bunun avukatısın diye, hele ki o yukarda yazdığın şekilde konuşamaz. herkes bilsin, hiçbir parti üyesi değilim, olmadım, olmam.