kardeşim ben sana tüm dürüstlüğümle söylüyorum o şekilde adanaya kadar gidemezsin. ayna felan yok. ben bu zamana kadar hiçbir zaman yolda kalmadım ama adana bayağı uzak mesafe. nerden biliyorum çünkü askerliğin acemiliğimi adanada yaptım
ya olurda yolda kalırsan kulağımı çınlatmanı istemem
muayene işine gelince ben sana aracın satışını vereceiğim için çevirmede aracı yeni aldığını söylersin bişey olmaz. araca muayene yüzünden hiç cezai işlem uygulanmadı bu sebeptende aracın bağlanması gibi birşey söz konusu değil. 3 kez muayeneden araç ceza alırsa 4. de araç bağlanır diye dedi bizim trafikçi polis abilerimiz.dediğim gibi kardeşim sen sana daha yakın mesafelerden araç bak bence...
aracı zaten en iyi bilen ercihan.araç ilk el türkiyede nadirdir ilk el olarak. o yüzden herşeyini biliyorum. 08.2000 tarihinde almanyadan dedemle giriş yaptılar 11 senedir de bende. okul, üni derken araç zaten kapalı garajda durdu. şuanki boyanın altında orjinal boyası var üzerine sprey boya ile boya attık. anlayacağın daha orjinal saç ından 1 mm bile eksilmedi. çürük felan belki çok az çamurlukta vardır ama gerçekten çok az. aracın iç resmi var temizlik yaparken çektiğim ordan da görebilirsin. motor konusunda hassasım karbüratörümü resimde görmüşsündür. marş dinamosu sıfır akü sıfır vs. biraz baskı balatada sorun var zaten kesin alıcak biri gelirse aracı üzerindeki baskı balata ile vermem değişir sıfırı ile veririm. diyeceğim Fıratım sana daha yakın mesafelerden bak gelirsin araç hoşuna gitmez sonra o yolu bidaha geri dönmek adama koyar..