Gönderen Konu: satılık golf C toplamaya değer...detaylar ve resimler syf:1  (Okunma sayısı 26822 defa)

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE
güncel fiyat 3400....

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
güncell...

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
Allah aşkına hurdaya ayır şu arabayı ???
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
hurdaya ayırınca ne olacak ki? alan kişi boyası herşeyi ile max 2000 liraya çiçek gibi arabaya binecek. hurdaya ayırınca parça parça evin altında araba mı sökecem :D hadi onu geçtim diyelim ki adam bana motoru gönder dedi ben motoru hangi kargoya verecem ;D

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
arabanda çürük yok kanka 1000 liraya boyatırsın şunu ya boyat gırmızıya ohh müssss :tamamdir >:D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
kanka bekliyorum ayın 12 sinde benim iş  netlik kazanacak eğer olursa 657 ye tabi devlet memuru olacam o zaman zaten kaldırırım ilanı. gerçi burda durunca da satılmıyo ama  ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2011, 12:31:03 Gönderen: braveheart53 »

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
hurdaya ayırınca ne olacak ki? alan kişi boyası herşeyi ile max 2000 liraya çiçek gibi arabaya binecek. hurdaya ayırınca parça parça evin altında araba mı sökecem :D hadi onu geçtim diyelim ki adam bana motoru gönder dedi ben motoru hangi kargoya verecem ;D

uğraşamıyorsna satarsın veya hurdaya ayırırsın.. Hurdaya ayırırsın dediğim devletin sağladığı bir olanak. Motoruda isteyen adam gelir alır senden zaten cargoylada o iş olmaz. 2000 TL'de çiçek gibi olmaz sadece binilecek hale gelir.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
1.5 miydi bu ?

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
hacim 1,5 ama üst kapak 1,6 nın heralde.

Çevrimdışı Parsia

• Profili Görüntüle
fiyat güzel araba güzel ama yol uzak  :-\ çekiciye yüklesek boya masrafına arabayı istanbula taşır, ne gereği var o kadar masrafa  :'( valla üzülüyorum bu arabayı kaçıracağıma.
If everything seems under control, you're just not going fast enough...

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
uğraşamıyorsna satarsın veya hurdaya ayırırsın.. Hurdaya ayırırsın dediğim devletin sağladığı bir olanak. Motoruda isteyen adam gelir alır senden zaten cargoylada o iş olmaz. 2000 TL'de çiçek gibi olmaz sadece binilecek hale gelir.
1500 liraya full sökülüp komple fırınlı boya yaptırabiliyorum. diğer ufak tefek tampon, baskı felan masrafları da 500 al sana 2000 tl. öyle jant tesisat meraklısı değilim. 2000 liraya adam gibi binilecek ve güzel görünümli bir hale gelir. bu da benim keyfime göre çiçek gibi olur. motorda bir sıkıntı yok 2. vides 105 görüyo araç..

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
fiyat güzel araba güzel ama yol uzak  :-\ çekiciye yüklesek boya masrafına arabayı istanbula taşır, ne gereği var o kadar masrafa  :'( valla üzülüyorum bu arabayı kaçıracağıma.
aynen kardeşim ist tarafından çok isteyen oldu ama dediğin gibi mesafe uzak. arabayı yürüterek götürsen bile en az 450-500 lira yakar.