Uploaded with
ImageShack.usHerşey Türkiyede istediğim bölümü tutturamayıp yurt dışında Bulgaristana gitmemle başlamıştı ; 17 yaşımda gittim bg ye vede ilk göz ağrımı daha ehliyetim yokken almıştım . Yıllarca golf 4 golf 4 golf 4 diyip durdukdan sonra o fiyatları görünce almamazlık olmazdı , 7 milyara aldım 17 yaşındayken golf ümü ; 18 e girip hemen ehliyet alana kadar biraz kaçak kullandık ama olsun o kadar . Şu an 22 yaşımdayım 4 senedir arabamı kullanıyorum onunla özdeşleştim diyebilirim o benim herşeyim , sevgililer günündeki sevgilim o benim . Arabam hor kullanılmıştı belliydi ilk aldığımda ama gittiği yere kadar diyip geçiştirmiştik ama yinede bakımlarını yaptırmıştım ; arabamı aldıkdan 1 sene sonra talihsiz bir kaza geçirdim gerek lastiklerin suçu gerek yolun suçu gerekse benim suçumdan dolayı kaskom vardı 1 ayda yapılmıştı arabam sonra daha dikkatli kullanmaya başladım arabamı . Şuana kadar büyük diyebileceğim 2 sorun geldi başıma . 1.si motor kapakcığı ; siboplar vb. 900 tl ye patlamıştı ; 2.si ise şanzıman 1.300 tl ye patladı . Allah'ıma çok şükür bu sorunlardan başka büyük sorun diyebileceğim bir sorun gelmedi aracımın başıma . Aracım sıfır değildi 98 model böyle sorunlar çıkarması normaldi , diğer sorunları gerek kendim gerek abilerim sayesinde gerek bedava gerek makul bir fiyata yaptırdım .Şu an üniversite 4 deyim son senem malesef 1 sene sonra aracımı satmak zorunda kalacam ama köye garajada bırakabilirim o şansımda var ama malesef Bursaya getiremicem
. Bir çok araba kullandım , gerek babamın gerek diğer arkadaşlarımın ama nedense golf ümdeki herşeyi diğer hiçbir arabada bulamadım seviyorum seni off off .
22 yaşımdayım , Bursadayım şuanlık ; 1.9 TD
İ Tek kapı , otomatik bir arabam var ...