Gönderen Konu: kalorifer düğmesi donuyorum aciiiilll!!!!!!  (Okunma sayısı 5698 defa)

Çevrimdışı ünalçelik

• Profili Görüntüle
kalorifer düğmesi donuyorum aciiiilll!!!!!!
« : 15 Ocak 2011, 17:05:21 »
arkadaşlar benim sorunum kalorifer düğmesi var üzerinde   0   1   2   3    4 yazan hangi konumda olursa olsun 1 deki gibi üflüyor şimdi sizden ricam bu parça tek mi değişiyor yoksa 3 tanesi birden mi değişiyor bi de fiyatı ne kadar yardımcı olursanız sevinirim araç 1999 model golf 4  kayseri
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2011, 18:44:55 Gönderen: ünalçelik »

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
Ynt: kalorifer düğmesi donuyorum aciiiilll!!!!!!
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2011, 13:35:09 »
Düğmeden de olabilir ama polen filtresine baktırdınız mı en son ne zaman değişmiş?
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2011, 13:47:36 »
polen filtresiyle uzaktan yakından ilgisi yoktur  ;)

düğmeden olabileceği gibi
kalorifer motoruna hızını veren bir parça vardı eski araçlarda, bunda vardır mutlaka, o bozulmuş olabilir
düğme falan almadan bir servise göster  :)

Çevrimdışı ünalçelik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2011, 11:28:12 »
arkadaşlar sorunun cevabını yine ben vereyim yaptırdım çünkü o düğmelerin hepsi takım olarak değişiyormuş kayseride orijinalini bulamadım çin malları var 150 tl ye o da hoşuma gitmedi en son çıkma parça aldım 100 tl ye ve elektrikçiye de 30 tl 130 tl ye maloldu bana

Çevrimdışı makusla06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2011, 09:25:58 »
Ufleme hızımı aynı?Tam anlamadımda benim aracım tam ısıtmıyordu termostadı değiştirdimde..

Çevrimdışı ünalçelik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2011, 12:52:12 »
arkadaşlar düğmeyi yaptırdım donma devam etti araba sabitken hararet 90 a kadar çıkıordu bi hareket ediyorsun hararet düşüyor en sonunda termostatı değiştirdim şimdi hararet 90 da çakılı kalıyor ve arabada sıcaktan duramıyorum herrkese tavsiye ederim termostat 35 tl 15 tl de işçilik ödedim