Gönderen Konu: yeni golf taban döşeme  (Okunma sayısı 8393 defa)

Çevrimdışı capodel

• Profili Görüntüle
yeni golf taban döşeme
« : 23 Haziran 2010, 06:09:34 »
slm arkadaşlar 1 ay önce golf4 confortline 2000 model arabamı aldım kazasız degişensiz etek altı boya sorunsuz servise gösterdimde aldım masrafsız biniyorum çok şükür kısıtlı imkanlarla aldıgım için birazda özen gösteriyorum ama hatam şu aracın içini alıp memlekete gelince incelemek koltıklarda ufak defek siğara yanıkları vardı yıkatıp sıfır kılıf takarız dedik önemsemedim yanlız söylediğim gibi alıp gelince inceledim kiiiiii taban döşemesinde siğara yanıgı olmayan yer yok
taban döşemesini nasıl degiştitiririz veya kaplama yaptırabilirmiyiz değiştirmekte istemiyorum çünkü tahminimce koltuklar felan sökülecek ki geri takıldıgında saglıklı olurmu gıcırtılar felan gelirmi gibi endişelerim var yazımı uzun bulmayıp yazılarıma gözlerini muahatap alıp derdimle ilğili bilgisi olan benimle paylaşırsa minnettar kalırım tşkler

Çevrimdışı e12

• ....!made in germany!....
    • Profili Görüntüle
Ynt: yeni golf taban döşeme
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2010, 08:16:24 »
öncelıkle aracın hayırlı olsun keyıflı surusler..tabanı halısını orjınal cıkma olarak bulabılecegıne ınanıyorum ve takılırken koltuklar sokulecek normal ama ama takarken takan ustan guzel bı ıscılık yaparsa gıcırtı vb tarz sorunlar ortaya cıkmaz bence için rahat olsun..

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2010, 12:06:22 »
Eger ankaradaysan sana adres verebilirim orada yaptırabilirsin. 1 ay önce kuzenimin polosunun döşemesi tamamen yırtıkdı içinden süngeri çıkıyordu adamlar eskisi gibi yaptılar kumaşı degişti sadece o bölmenin bende bizim golf 4 lerin kumaşı varmı dedim hepsi var abi dedi bir sıkıntı olursa getir dediler. istersen adresini veririm gider yaptırırsın :)

Çevrimdışı keyn_apex

• Golf bir yaşam tarzıdır
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2010, 12:46:23 »
fosilci arkadaşım eger adresi genele yazarsan belki bizde faydalanırız bu arada tahmini bi fiyat aralıgı verebilirmisin acaba tşk..!

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2010, 15:20:23 »
Kuzenin polo için 70 TL dedi 50 TL ye yaptırdık. Fakat gerçektende güzel oldu kumaş farkı yok birebir aynısı adresi sorayım yazayım arkadaşlar ;)

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2010, 18:42:31 »
koltuklarınızda sigara yanıkları varsa bence önce onları yaptırın. aracınız ne comfortline mı? öyleyse kumaşı da biraz zor bulunur ya neyse artık.

50 tl bana biraz az geldi fosilci. kocaman halı var polo da olsa tabanında.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2010, 22:33:26 »
Koltuklardan bahsettim ben zaten comfortda olsa trendline olsa taban kumaşı aynıdır taban kumaşını degiştirirler herşeyin bir hal çaresi vardır ;)

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 24 Haziran 2010, 20:51:08 »
fosilci yerin telefonu varsa ben de bir görüşmek isterim. ankarada değilim ama çok da uzak sayılmam. en azından özelden atarsan sevinirim
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 01 Temmuz 2010, 11:07:05 »
Arkadaşlar adresi söylüyorum.

İvedik Organize sanayi 88 oto sanayi sitesi 36 cadde 751 sokak No: 16

Buraya gidin orada Ali abi olacak o kişi sizi döşeme işini yapan kişiye yönlendirecek dükkanlar yakın zaten.

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 11 Şubat 2011, 19:27:29 »
denizlide yapan biri varmıdır acaba bende de siara yanıkları var taban döşemelerinde bende yaptırmak istiyorum ..