Gönderen Konu: golf 3 direksiyondan gelen ses  (Okunma sayısı 4174 defa)

Çevrimdışı gez_gin

• Profili Görüntüle
golf 3 direksiyondan gelen ses
« : 09 Şubat 2011, 16:36:25 »
arkadaşlar kolay gelsin aranıza yeni katıldım 1997 model golf 3 sport aldım bi haftadır kullanıyorum ama bugun giderken frene biraz fazla bastım ve ne alaka ise direksiyonu çevirdikçe dak dak diye ses geliyor neden olabilir acaba bide izmirde guzel bildiginiz golf ustası varmı

Çevrimdışı nicolaiso

• Profili Görüntüle
Ynt: golf 3 direksiyondan gelen ses
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2011, 16:45:27 »
direksiyon kutusunda arıza vardır !!! buyuk ihtimal sorun bu eger cok agırlaşmada oluyosa direksiyon pompasından yapar... yagmurlu hava da direksiyondan ses geliyosa kuru havada gelmiyosa ve agırlasma oluyosa direksiyon kayışında sorun olabilir...

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2011, 18:05:41 »
arkadaşlar kolay gelsin aranıza yeni katıldım 1997 model golf 3 sport aldım bi haftadır kullanıyorum ama bugun giderken frene biraz fazla bastım ve ne alaka ise direksiyonu çevirdikçe dak dak diye ses geliyor neden olabilir acaba bide izmirde guzel bildiginiz golf ustası varmı

10 gün önce renault mais arkasındaki otolaba gittim gayetde ilgili insanlar uğramanı tavsiye ederim.

Çevrimdışı gez_gin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2011, 18:44:19 »
neredeki reno mais barut bu arada senin golfe baktım bendeki de siyah  ;D

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2011, 10:18:55 »
neredeki reno mais barut bu arada senin golfe baktım bendeki de siyah  ;D

bi ara buluşalım o zaman :) ağaçlıyoldaki maisin arkasında

Çevrimdışı gez_gin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 10 Şubat 2011, 19:21:47 »
tamam arkadaşla sorun halloldu hiçbirşey yokmuş bugun kullandıgımdada ses gitmişti ustada baktı hiçbirşey yok dedi  ;D

Çevrimdışı ufkks

• einen einzigen Wunsch, Golf
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2011, 13:18:44 »
o ses bır daha tekrarlıyacak ustanın bısey yok demesıne bakma bende aynısı oldu amatısor takazları burclar ve rotların omru dolmus o tak tak tık tık sesler onlardan oluyor arada bazen kesıyor 10 gun kadar bırdaha baslıyor pompaya ve aracın rotuna zarar verıyormus ayrıca oyle kullanmaya devam edersen  daha buyuk masraf acabılır.....