Gönderen Konu: ağır bakım fiyatları  (Okunma sayısı 16622 defa)

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
Ynt: ağır bakım fiyatları
« Yanıtla #14 : 16 Şubat 2011, 14:37:45 »
arkadaslar cok kısa bir askerlik deneyimimden sonra yeniden aranızdayım.arabam bugün denizlide densa isimli bir özel serviste. calısanları yetkili servisden ayrılma arkadaslar.arabamı alalı 1,5 sene oldu. su an 113000 km de. aldıgımızda sahibi 74 binde falan değiştigini söyledi içime sinmediği için fiyat aldım. ve fiyat su sekilde. triger seti(akl motor tipi) +devirdaim+ işçilik 280 tl  artı 5 taksit hemde orjinal parcalar. öncelikle bu fiyat nasıl
aracı aldılar rot balansa götürdüler. rot balans da amortisör takozları-rot basları ve rot kolları +arka fren balataları+ bujiler+amartisör direkleri vede su an aklıma gelmeyen daha bir çok artı.(örnek hella kornalarım patladı tamiri far ayarı bogaz kelebegi ve adaptasyon ayarı vs) toplamda 600 tl artı 5 taksit su anki denizli yollarında da1 yıl birebir parca değişimli garanti
yorumlarınızı bekliyorum...
efsaneye binenlerde efsanedir...

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 16 Şubat 2011, 15:37:59 »
arkadaslar cok kısa bir askerlik deneyimimden sonra yeniden aranızdayım.arabam bugün denizlide densa isimli bir özel serviste. calısanları yetkili servisden ayrılma arkadaslar.arabamı alalı 1,5 sene oldu. su an 113000 km de. aldıgımızda sahibi 74 binde falan değiştigini söyledi içime sinmediği için fiyat aldım. ve fiyat su sekilde. triger seti(akl motor tipi) +devirdaim+ işçilik 280 tl  artı 5 taksit hemde orjinal parcalar. öncelikle bu fiyat nasıl
aracı aldılar rot balansa götürdüler. rot balans da amortisör takozları-rot basları ve rot kolları +arka fren balataları+ bujiler+amartisör direkleri vede su an aklıma gelmeyen daha bir çok artı.(örnek hella kornalarım patladı tamiri far ayarı bogaz kelebegi ve adaptasyon ayarı vs) toplamda 600 tl artı 5 taksit su anki denizli yollarında da1 yıl birebir parca değişimli garanti

ben denizliye tayin istiyorum arkadaşlar.  :D fiyatlar gerçekten uygunmuş.

Çevrimdışı Sandokan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 16 Şubat 2011, 15:44:37 »
Arkadaslar bence fiyatlar cok iyi söylediğiniz. Bende Ford Fiesta vardı  2sene oluyor aracımın bodrumda kendi servisinde V kayısı ve triger kayısına 400 tl para verdim. Şimdi Toyota Verso var daha servise gitmedim Umarım uzun bir sürede gitmem :)

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 16 Şubat 2011, 17:56:59 »

bırak tayini, biraz daha yakın olsam, bakıma denizliye gidecem  ;D

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 04 Mart 2011, 16:49:24 »
arkadaşlar kusura bakmayın bilgiyi paylaştım sonra pc arızlanınca size yazamaz oldum yaptırmış olduğum ağır bakımla ilgili detaylı bilgileri ve yapılanları paylaşmak istiyorum.
sol rot kolu
sağ rotbaşı
amortisör üst takozları ve bilyaları
viraj dikmeleri
viraj kelepçe lastikleri
triger seti
altarnatör kayışı
alternatör bilyaları
devirdaim
4 adet buji
rotbalans
iç dış yıkama
platini arızalanan hella kornalarımın sarımı ve eski çalışma seviyesine getirilmesi
cam suyu ve antifiriz
boğaz kelebeği temizliği ve adaptasyon
motorun pırıl pırıl temizlenmesi
mekanik işçilik ve güleryüz=600 tl artı ön takımlara 1 yıl garanti ve birebir parça değişimi+kredi kartına 5 taksit imkanı vade farksız
genelde problem yaşanıyo yaptırmış olduğum işlemler eş dost arkadaş tavsiyesi üzerine değil

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 04 Mart 2011, 18:49:14 »
arkadaşlar kusura bakmayın bilgiyi paylaştım sonra pc arızlanınca size yazamaz oldum yaptırmış olduğum ağır bakımla ilgili detaylı bilgileri ve yapılanları paylaşmak istiyorum.
sol rot kolu
sağ rotbaşı
amortisör üst takozları ve bilyaları
viraj dikmeleri
viraj kelepçe lastikleri
triger seti
altarnatör kayışı
alternatör bilyaları
devirdaim
4 adet buji
rotbalans
iç dış yıkama
platini arızalanan hella kornalarımın sarımı ve eski çalışma seviyesine getirilmesi
cam suyu ve antifiriz
boğaz kelebeği temizliği ve adaptasyon
motorun pırıl pırıl temizlenmesi
mekanik işçilik ve güleryüz=600 tl artı ön takımlara 1 yıl garanti ve birebir parça değişimi+kredi kartına 5 taksit imkanı vade farksız
genelde problem yaşanıyo yaptırmış olduğum işlemler eş dost arkadaş tavsiyesi üzerine değil

özel servis fiyatı mı bu  ???

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 04 Mart 2011, 19:50:03 »
özel servis dostum...

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 25 Mart 2011, 08:53:55 »

iyi fiyat gerçekten kazasız belasız binersin umarım...densa dediğin yerde kirpinin yeri sanırım dimi ?

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 25 Mart 2011, 21:32:36 »
aynen dostum kirpinin yeri ayrıca değişen parçaları da bi poşet yapmışlar onu da verdiler.ii hurda eder doğrusu...

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 25 Mart 2011, 22:55:26 »
bu fiyatlar doğruysa ben bakımlar için denizliyede giderim samsunada    :D