ImageShack® - Online Photo and Video HostingAraba çekildimi öyle oluyorum ben Altan'ım haricinde hep çok sabırlıyımdır..Askerlik gerçekten inanılmaz bi tecrübe katıyor insana.. Burada 45 yaşında adam bile var saçları bembeyaz yıllarca kaçmış 3 çocuğu var biri evli biri üni okuyor ( :
Geç gitmiş olmamın hiçbir sıkıntısını çekmedim zaten herkes abi diyor bana ama inanın bana öyle insanlar görüyorsun ki sabrını çok zorluyorlar..Severek ve sorumluluklarını bilerek yapıldımı insanın altından kalkamayacağı birşey yok.. İlk 2 hafta baya zorlandım alışma sürecinde ama şansıma düzgün insanlarla birlkte eğitim yapınca ve 15 ayını onlarla geçireceğini bilince alışman daha rahat oluyor.. Yastığa başını koyunca sivili arıyorsun bazen ama biliyorumki bu günleri ileride hatırlayınca çok güzel anıcam..Mayıs başında istanbulda olucam uygun zamana bir buluşma düzenlerseniz seve seve katılırım, olmasa da mini buluşma çakarız
Güneydoğuya, ohal bölgeye gidecek olmama rağmen keyfim hep gıcır, tam istediğim gibi kafaya format atmalık bi askerlik oluyor, 1 ayda bile inanılmaz rahatladım ve özlemeyi gerçek anlamda öğrenmeye başladım.. Hayatım düzene girdi yahuu
Koray paşam şu dergiyi bi kargolasana bana imkanın olursa
adresim 40. piyade eğitim alayı 1 tabur 3. bölük Isparta.
Oğuzhan algiş
Burada bir gazeteyi 1 hafta okuduğumuz oluyor, akşamları yatarken okurum
Birkaç foto eklerim yakın zmanda, bitli piyade görün biraz.. 10 kilo flm verdim surat ve eller kapkara
Burak sağol kardeşim, hayırlı tezkereler sana da kısa mı uzun mu gidiyon?
rsb tanışırız tabikiii daha nice güzel günler görücez yahu