Gönderen Konu: FK ' dan far almaya karar verdim. Sizce bu farlar nasıl? ;)  (Okunma sayısı 55123 defa)

Çevrimdışı namco

• Profili Görüntüle
Ynt: FK ' dan far almaya karar verdim. Sizce bu farlar nasıl? ;)
« Yanıtla #14 : 12 Şubat 2011, 13:20:29 »
Arkadaşlar Selam, aynı farların siyah zeminlisinden getirtiyorum bende. Bu hafta herşey belli olacak diye tahmin ediyorum. Golf3'lere en çok yakışan far bu bence de. Çok araştırdım ve bunda karar kıldım. Aracım kırmızı olduğu için ve ızgarayı logosuz siyah yaptığım için siyah zeminli seçtim ama aracınız resimdeki gibi açık renkse, krom zeminli tercih edebilirsiniz. Yeşil ve mavi zeminli olanı da var, aracı mavi yada yeşil olanlar için ideal. ben kırmızı zeminliyi tercih etmedim ama bu tamamen kişisel bir zevktir. Türkiye'de satışı var, 430 TL gibi bir rakam söz konusuydu, bir sitede görmüştüm. krom ve siyah zeminli olanları satıyorlardı, renkli zeminliler yoktu. Aynı zamanda smoked sinyal kiti de getirtiyorum. Site üyelerimizden olduğunu hatırladığım (yanlış hatırlamıyorum inşallah)  Tamer isimli bir arkadaşımız yardımcı olmuştu bana, 300 TL gibi bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam, getirtebiliyordu..  ??? geçmiş zaman, değişmiş olabilir temin edilmesiyle ilgili bilgiler. Komşumuz Almanya'ya gitti geçen hafta, alıp gönderecekti, önümüzdeki hafta elime ulaşacağını ümit ediyorum. Şu an ofisteyim, yanımda kıyaslama fotoları yok, akşam evden yüklemeye çalışırım. Aynı araca hem mercekli hemde bu powerlook farlar takılmış, görsellik karşılaştırılıyordu. Ben sıcak beyaz (sarı) denilen renkteki Angel olanlarından getirtiyorum. Beyaz LED ile yapılmış olanı da var. Angel'ların ampül yada LED'leri değişiyormu henüz bilmiyorum. Mercekli olsun diye bir ısrarınız yoksa bu farlar bence en güzeli. Bunu taktıktan sonra ne kaput uzatmama gerek kalıyo, ne de kaş takmama  :tamamdir Aksilik olmaz ve elime ulaşırsa en kısa sürede montajını yapıp fotoları yüklerim.. Saygılar..

izzet kardeşim benim içinde getirtebilirmisin? kargo parasını da bölüşürüz.
bu arada sitede sıcak beyaz veya beyaz gibi bir ayrım yok bende sıcak beyaz olandan istiyorum nasıl seçicez

Ben daha önce almadım,işlem nasıl yürüyor bilmiyorum da. o konuda başka arkadaşlardan yardımcı olmasını iste. Bri iki güne almanaydan bir adres alacağım,sen o adresi vereceksin,bende ordan alıp geleceğim,Lojistik Uzmanı olarak çalışıyorum,meslek yani...

oğuzhan kardeşim anladığım kadarıyla almanyadan buraya sen yanında taşıyacaksın yani değilmi? sen adresi al detayları konuşuruz.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2011, 13:26:44 Gönderen: namco »

Çevrimdışı namco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 12 Şubat 2011, 13:21:28 »
bu arada benimde araba kırmızı bende logosuz panjur takmayı düşünüyorum merak ettim siyah renk olursa nasıl olur
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2011, 13:26:23 Gönderen: namco »

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #16 : 12 Şubat 2011, 13:54:15 »
gümrükte takılmış olsa bile sana haber veriyorlar..  topkapıdaki posta işletme merkezine gidiyorsun aldığın ürünün %18 vergisini ödüyorsun ürününü teslim alıp çıkıp gidiyorsun.. gümrüğe takılırsa bu ürün için taş çatlasın 50 tl para ödersin  :saygılar
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı namco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 12 Şubat 2011, 14:06:34 »
hmm ürünü yinede alabilme şansımız var yani peki bize hangi yolla haber veriyorlar, cep telefonu mu posta ile mi?
birde sen daha önce hiç burdan alışveriş yaptınmı kardeşim bize biraz bilgi lazım ;)

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #18 : 12 Şubat 2011, 14:23:41 »
ben ebay sitesinden aracım için coilover aldım.. daha sonra bir tanede bardak kupa aldım.. bardak hiç takılmadan 5-10 lira gibi bir kargo ücretiyle geldi..   coilover için 200 tl kargo ödedim...  ürünü satın aldıktan sonra sana bir kargo numarası vermeleri gerekiyor.. o numara ile ürünün nerede olduğunu takip edebilirsin.. takılma olursa bile geçte olsa sana telefondan yada posta ile ulaşıyorlar..  ben dhl sitesinden numaramla takip ediyordum.. topkapı posta işletme merkezine teslim edildi diye yazıyordu sonra gidip teslim aldım.. 5 gün sonra ürününüzü teslim alın diye ürünün tebligatı geldi  ;)
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı namco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 12 Şubat 2011, 14:26:59 »
anladım peki ürünü topkapıdan benden başkası alabilirmi yoksa illa benimmi gitmem lazım?

Çevrimdışı betoqu

• '' Bize her yer Kripton...''
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 12 Şubat 2011, 14:35:03 »
izzet kardeşim benim içinde getirtebilirmisin? kargo parasını da bölüşürüz.
bu arada sitede sıcak beyaz veya beyaz gibi bir ayrım yok bende sıcak beyaz olandan istiyorum nasıl seçicez

oğuzhan kardeşim anladığım kadarıyla almanyadan buraya sen yanında taşıyacaksın yani değilmi? sen adresi al detayları konuşuruz.

Aynen öle kardeşim...

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 12 Şubat 2011, 14:41:06 »
anladım peki ürünü topkapıdan benden başkası alabilirmi yoksa illa benimmi gitmem lazım?

senin gitmen gerekiyor dostum.. kimlik kontrolü falan yapıyorlar...
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 12 Şubat 2011, 16:54:44 »
Arkadaşlar ben ebay'de beğendim ama Almanya'dan komşumuzun oğlu sipariş verip kendi adresine göndertti, yani buraya kadar Oğuzhan kardeşimin dediği gibi oluyor.  :tamamdir DHL ile dün kargolamışlar ürünü, 70x45 cm gibi bi boyutu olmuş, henüz kargo fiyatını öğrenemedim. bi aksilik çıkmadan elime ulaşırsa eğer, monte etmeden önce ve sonraki hallerin fotosunu ekleyeceğim (inşallah beceririm  ;D) şayet gümrük vs. takılırsa topkapı bana baya bi uzak  :D  :o Yanında getirirsen pek bir sorun çıkarmıyorlar sanırım ama ben komşumuzun dönmesini bekleyemedim. Şu hafta hayırlısıyla ilerlesin, güzel günler bizi bekliyo sanırsam galiba  ;D :tamamdir Bilgileri buradan paylaşırım, sonrasında bunu istediğimiz arkadaşlara nasıl getirtebiliriz ona bakarız.

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 12 Şubat 2011, 19:40:23 »
duyduğum kadarıyla almanyaya vizesiz uçuşlar başlayacakmış.. bu olusa buradaki makineleri düşünemiyorum parça derdimiz ortadan kalkar..   :D   >:D
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 13 Şubat 2011, 00:36:44 »
duyduğum kadarıyla almanyaya vizesiz uçuşlar başlayacakmış.. bu olusa buradaki makineleri düşünemiyorum parça derdimiz ortadan kalkar..   :D   >:D

wuuhuuuu!!!  :D ;D >:D :melek: ImportNite yaparız artıkk...!!  :tamamdir :tamamdir

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 13 Şubat 2011, 00:43:05 »
Bu arada araştırma yaptığım dönemde bulduğum karşılaştırma resmini eklemeye çalışacağım. Belki yardımcı olur sizlere..
Resimlerde Mercekli Angel ile Powerlook Angelın karşılaştırmasını ve kırmızı golf3'te siyah ve krom zeminli powerlook'un nasıl göründüğünü görebilirsiniz..

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 13 Şubat 2011, 00:46:54 »
Eğer Angel halkalarının renkleri değişiyorsa siyah zeminli Powerlook angel çok iyi olur  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 13 Şubat 2011, 00:52:37 »
Eğer Angel halkalarının renkleri değişiyorsa siyah zeminli Powerlook angel çok iyi olur  :tamamdir
Angelların renkleri bu resimlerde gördüğün gibi sıcak sarı yada ilk sayfadaki resimlerden 4,5,6'daki gibi beyaz. Tabi LED yada ampülleri değişiyormu bilemiyorum.  ??? eğer değişiyorsa kırmızı yaparım  ;D :D :bekleriz: