Gönderen Konu: FK ' dan far almaya karar verdim. Sizce bu farlar nasıl? ;)  (Okunma sayısı 55152 defa)

Çevrimdışı namco

• Profili Görüntüle
Ynt: FK ' dan far almaya karar verdim. Sizce bu farlar nasıl? ;)
« Yanıtla #28 : 13 Şubat 2011, 14:09:34 »
vaay be resimleri gördüğümüz çok iyi oldu arabanın şekli şemali değişmiş  :D bende kararsızlığa düştüm şimdi bak.
resimler için çok saol yaa fikir verme açısından çok iyi oldu.

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 13 Şubat 2011, 14:51:47 »
vaay be resimleri gördüğümüz çok iyi oldu arabanın şekli şemali değişmiş  :D bende kararsızlığa düştüm şimdi bak.
resimler için çok saol yaa fikir verme açısından çok iyi oldu.

Rica ederim kardeşim  ;) Resimdeki aracın sahibine tşk borçluyuz, uğraşmış valla.. resimleri aldığım siteyi bulamıyorum, yoksa arabayla ilgili baya foto vardı.

Kısaca Powerlook'ları takınca arabanın imajı =>  >:(  :saygılar
Gündüz görüntüsü =>  8)
Parkları (Angelları) açınca =>  ::) yada  :melek:  ;D ;D
Seyir halindeyken =>  :D
Sellektör yapınca =>  :o  :o

Çevrimdışı 10-UR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 14 Şubat 2011, 14:11:18 »
bn fk dan kadran siparişi ettim daha gelicek 40 gün oldu nerdeyse...kristal sinya aldım ebaydan 15 gunde geldı..fk dan bn memnun kalmadım..
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

Çevrimdışı namco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 14 Şubat 2011, 15:32:44 »
bn fk dan kadran siparişi ettim daha gelicek 40 gün oldu nerdeyse...kristal sinya aldım ebaydan 15 gunde geldı..fk dan bn memnun kalmadım..
hadi yaa çok kötü gerçekten inşallah yakın zamanda gelir. Fk dan geçtiğin siparişte hangi kargo seçeneğini işaretledin?
birde şu aracının resmindeki kristalleri nerden aldın veya elinde başka sıfır varsa talibim  :)

Çevrimdışı savasgti

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 14 Şubat 2011, 21:41:59 »
namco bu verdiğin fiyatlar çift fiyatımı tek fiyatımı.

Çevrimdışı namco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 15 Şubat 2011, 01:04:25 »
ilk mesajdaki fiyatların yanında linkler var oradan güncel fiyatlara bakabilirsin.
benim verdiğim fiyatlar ve linkteki FK nın sitesindeki fiyatlar çifti içindir.

Çevrimdışı 10-UR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 15 Şubat 2011, 09:02:41 »
hadi yaa çok kötü gerçekten inşallah yakın zamanda gelir. Fk dan geçtiğin siparişte hangi kargo seçeneğini işaretledin?
birde şu aracının resmindeki kristalleri nerden aldın veya elinde başka sıfır varsa talibim  :)
dhl secıyosun..zaten onlarda ıst.a kadar getırıyorla, ordan ptt  dagıtımı yapıyor..resımdekı krıstallleri bn bakiye verdim yeni bı model aldımD:) onlar taklılı suan..ıngıltereden getırtdım.
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2011, 09:03:33 Gönderen: 10-UR »
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

Çevrimdışı namco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 15 Şubat 2011, 11:45:14 »
dhl secıyosun..zaten onlarda ıst.a kadar getırıyorla, ordan ptt  dagıtımı yapıyor..resımdekı krıstallleri bn bakiye verdim yeni bı model aldımD:) onlar taklılı suan..ıngıltereden getırtdım.

bende ebaydan bunu aldım gelmesini bekliyorum http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290364208759&viewitem=
aldığın kristallerin linki varsa atabilirmisin? veya bakiye verdiklerinin linki falan varsa onlarda olur. kristal kristal diye çok kafanı şlişirdim kusura bakma  :D

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #36 : 15 Şubat 2011, 13:19:59 »
bende ebaydan bunu aldım gelmesini bekliyorum http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290364208759&viewitem=
aldığın kristallerin linki varsa atabilirmisin? veya bakiye verdiklerinin linki falan varsa onlarda olur. kristal kristal diye çok kafanı şlişirdim kusura bakma  :D

namco senin bu gösterdiğin vites topuzu değil biliyorsun dimi.. topuzun altındaki deri tozluk sadece..  :saygılar
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı namco

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 15 Şubat 2011, 21:38:08 »
namco senin bu gösterdiğin vites topuzu değil biliyorsun dimi.. topuzun altındaki deri tozluk sadece..  :saygılar
evet biliyorum ebayda o topuza sadece 200 $ istiyenler var ;D
bakalım o deri kısım gelsin resimlerini paylaşıcam güzel birşeyse belki forumdaki arkadaşlarda almak ister. kargo bedava ;)

Çevrimdışı betoqu

• '' Bize her yer Kripton...''
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 16 Şubat 2011, 15:12:06 »
Bu farların,far motoru için yeri var mı..?

Çevrimdışı infinity3455

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 17 Şubat 2011, 00:33:50 »
herkez  italatçı olmuş ....   bence  bu  kadar  eziyete  gerek  yok  istediginiz  ürünler   türkiyede  warsa  alın  50  tl  fazla  olsun  100  tl  fazla  olsun   bance o  eziyete  degmez  ?   diye  düşünüyorum  ama  zevk  meselesi   ....   !!!

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 17 Şubat 2011, 17:13:07 »
bence tozluk çok güzel daha önce favori listeme eklemiştim müsait bir zamanda bende sipariş geçecem :D