pardon arkadaşlar araya girdim kusura bakmayın rampa yukarı 2.vites bizim gti 100 görüyo bilgi için yazdım
gti ler yapıyo diye biliyorum zaten.
rampa aşağıda 2de 100yapar. Bide metre hesabı diilde saniye hesabı ne kadar?
rampa aşağı değil düz yolda yapılmış bir deneme. 1. ve 2. videste araç 7000 devire yatırıyorum arkadaşlar. 6000 den sonra tabiki 6000 devire çıktığı gibi çıkmıyor. öyle çıkmasını da kimse bekleyemez bu tüm araçlarda böyledir. örn araç 7000 de redline düşüyorsa ben 6900 de atsam çok daha iyi performans alırım anlamına gelmez tabiki. benim dediğim araç 2. videste düz yolda öyle çok uzun bir zaman da sürmeden 103 km yi buluyor devir saati de tam 7000 devirde oluyor. karbüratörlü araçları enjeksiyonlularla kıyaslamayın arkadaşlar. ne kadar çok beslerseniz o kadar çok devir çevirir elbetteki bir sınır var. ama gti lerdeki gibi sınırlayıcı bir enjeksiyon sisteminin olduğu araçta benzinin fazla gitmesi sadece o hıza ulaşma süresini kısaltır. karbüratörlü araçlarda böyle değildir.
ne kadar yakıt + ne kadar hava + motorun ne kadar sağlamsa = o kadar devir + o kadar hız
aracta baskı yok ve kazadan sonra 7-8 aydır kontak basmadım yoksa ibreti alem görsün diye bir video çekerdim