Gönderen Konu: Motordan Gelen Cırıltı  (Okunma sayısı 15671 defa)

Çevrimdışı ercan_ege

• HAYALİM GOLF
    • Profili Görüntüle
Ynt: Motordan Gelen Cırıltı
« Yanıtla #14 : 23 Şubat 2011, 14:57:48 »
hay allah razı olsun...sayın abim bu olay kafamı çok karıştırmıştı...yani ses kesilene kadar beklemem gerekiyo...ben bunu anladım.yakıt deposuna konulan enjektör temizleyici gibi maddeler aldım birsürüde para verdim ama biraz araştırma yaptım bunların iyi olmadığını söylediler hiç kullanmadım duruyo ööle.
ErcanEGE
VOLKSWAGEN BİR AYRICALIKTIR.

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 23 Şubat 2011, 15:21:17 »
yani ses kesilene kadar beklemem gerekiyo...ben bunu anladım.

aracınızda hala ses varsa yüksek devirde kullanmayın oktanı yüksek olan benzinden alın içindekini o şekilde tüketin

yakıt deposuna konulan enjektör temizleyici gibi maddeler aldım birsürüde para verdim ama biraz araştırma yaptım bunların iyi olmadığını söylediler hiç kullanmadım duruyo ööle.

canınız saolsun yetkili  servise danışmadan kullanmamanızı öneririm
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

Çevrimdışı ercan_ege

• HAYALİM GOLF
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 23 Şubat 2011, 15:28:07 »
zaten ne oluyosa yüksek devirde oluyo 123 üncü viteslerde sıkıntı yok tık ses yok alabildiğine gidiyo.ilk benzini aldığımda bu viteslerdede sıkıntı vardı. ama mesela 5 viteste araba 2.000 devire indiğinde o bet ses çıkıyo:D tavsiyelerin için çok teşekkür ederim bide merak ettiğim bi konu var bütün bunları nasıl tecrübe ettin:D
ErcanEGE

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 23 Şubat 2011, 16:04:39 »
kullanma klavuzundan  :) :) :)
SÜRAT FELAKETTİR

Çevrimdışı ercan_ege

• HAYALİM GOLF
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 23 Şubat 2011, 16:45:57 »
kullanma klavuzundan  :) :) :)
bendede var kullanma klavuzu ama pek bi işe yarar bişey göremedim.motordan şööle bi ses gelirse bööle yapın falan diye yazıyomu:D
ErcanEGE

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 23 Şubat 2011, 16:55:32 »
kullanma klavuzu farkı
fsi açıklaması var kullanılan benzin standartı filan yazıyor onların arasına serpiştirmişler oktanı düşük yakıt alınırsa depoyu tamamlayın katkı için yetkili servise başvurun filan  :)
SÜRAT FELAKETTİR

Çevrimdışı ercan_ege

• HAYALİM GOLF
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 23 Şubat 2011, 17:11:33 »
hımmmm anladım...abi bundan 1 sene öncesine kadar hyundai accent 1,3 admire vardı bende onda hiç böyle bi sıkıntı yoktu. afedersin depoya tükürsen benzin sanıp yakıyodu onu:D bunlar ne nazlı arabaymış:D yok 95 olmaz 98 olsun...valla arabaya baktığım kadar kendime baksaydım şimdiye sabancıya çelme takmıştım
ErcanEGE

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 23 Şubat 2011, 17:57:16 »
 :)
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2011, 17:57:37 Gönderen: maverick »
SÜRAT FELAKETTİR

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
« Yanıtla #22 : 03 Mart 2011, 00:00:00 »
hımmmm anladım...abi bundan 1 sene öncesine kadar hyundai accent 1,3 admire vardı bende onda hiç böyle bi sıkıntı yoktu. afedersin depoya tükürsen benzin sanıp yakıyodu onu:D bunlar ne nazlı arabaymış:D yok 95 olmaz 98 olsun...valla arabaya baktığım kadar kendime baksaydım şimdiye sabancıya çelme takmıştım

Fsi öyle MPi öyle değildi,hyundai dediğin aracın Fsi yani direkt enjeksiyonu yok zaten, onlar karbüratör, i yada mpi.Adamlar Fsi yi üretirken bizim gibi 3.dünya ülkelerini sallamamışlar(Fsi 98 oktan olsun, dizel dediğin en az 1.9 olsun gibi), ama Tsi de böyle sıkıntılar yok çünk avrupanın en çok satan markası ünvanı sarsılmak üzereydi Tsi 1.4, Tdi 1.6 ile arda arda snıfını salladı resmen. Ard arda ödüller ve 1.cilikler 3yıldır vw de birikiyor
« Son Düzenleme: 03 Mart 2011, 00:05:11 Gönderen: 06onur »
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

Çevrimdışı ercan_ege

• HAYALİM GOLF
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 03 Mart 2011, 09:35:27 »
dediğin gibi benm hyundaide (tekerlekli tabut) mpi dı. kardeşim volkswagen in bu ödülleri alması gayet normal çünkü adamlar araba gibi araba yapmışlar.bi forumda okumuştum ama hatırlamıyorum hangi forum olduğunu volkswagen lerde ruh yok falan diyen bi arkadaş vardı.hala neye dayanarak yazdığı aklıma takılmıştır.bana göre bu aracın herşeyini sürüş keyfini conforunu birsürü özelliklerini bi kenara bırak ve motoru dahi olmasa ben bu arabanın şekline aşığım :)bundan iki ikibuçuk ay önce rüyalarım gerçek oldu allah kısmet etti. inşallah allah herkeze nasip etsin böyle bi güzelliği...
ErcanEGE

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 03 Mart 2011, 21:29:18 »
Aynı dileklerimle...

VW tasarımda kendi müşterisine hitap eder sıradışı şeyle pek denemez. Çünkü satış problemi yok talebe arz problemi var Avrupanın en çok satanı dünyanın ise adayı. Değiştirip risk almıyor ondan diyorlar. Gerçektende tasarım ödülü opele gider, forda gider, hondaya gider ama yinede VW en çok satar bilen alır binen başka markaya (audi-bmw-merdes hariç) geçemez. Tasarımda üstmarka audinin elinde A5 S5 A7 TTRoadstar R8 gibi

Çevrimdışı ercan_ege

• HAYALİM GOLF
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 04 Mart 2011, 13:52:24 »
şuan bütün hayalim gözdem golf olduğu için audi bmw gibi markalar gözümde bile yok kardeşim :D bu arada petrol ofisinden 97 oktan benzin almaya devam ediyorum motordaki lanet ses tamamen kesildi. çok şükür
ErcanEGE

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 04 Mart 2011, 20:32:04 »
şuan bütün hayalim gözdem golf olduğu için audi bmw gibi markalar gözümde bile yok kardeşim :D bu arada petrol ofisinden 97 oktan benzin almaya devam ediyorum motordaki lanet ses tamamen kesildi. çok şükür

Geçmiş olsun, Bazıları da yine aynı istasyonun 95oktanı ile hem sesi yok ediyormuş hemde çekişi artıyormuş. Ron 98ise 98i geçmemek lazım oktan artırıcı alacaksan orana dikkat et
« Son Düzenleme: 04 Mart 2011, 20:34:03 Gönderen: 06onur »

Çevrimdışı ercan_ege

• HAYALİM GOLF
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 05 Mart 2011, 08:27:59 »
kardeşim oktan artırıcı falan kullanmak istemiyorum onlarla ilgili piyasada birsürü çeşit çeşit ürünler varmış ama yararından çok sakıncasını görenlerde var bi kaç kişi duydum çevremde.sen 95 oktanmı kullanıyosun?
ErcanEGE