Gönderen Konu: Panjur Sıkıntısı  (Okunma sayısı 10810 defa)

Çevrimdışı 10-UR

• Profili Görüntüle
Ynt: Panjur Sıkıntısı
« Yanıtla #14 : 17 Şubat 2011, 21:06:50 »
kardes tama ıste bakıdekı sorun o bnde de az da olsa var...tampondakı malzeme yıllar gectıkce egılıp bukuluyo...
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

Çevrimdışı mehmet-x

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2011, 22:43:17 »
aynı sorun bende de var arkadaşlar kaportacım araç kazalı yapılırkende şase tam olarak düzeltilmediği için böyle dedi ben boş bi zamanımda yaptıracam eğerki olursa ankarada ki arkadaşlar için yardımcı olabilirim

Çevrimdışı prens_0606

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 18 Şubat 2011, 10:36:17 »
BEN salı günü götürdüm yapsınlar diye aynı seyi banada söyledi kaportacı halbuki aracın sase egilecek bi şekilde kazası yok tampon demirin gitmiş dedi gittim alper abinin ordan tampon demiri aldım gene yapamadı bu seferde panel ile tamponu degiştirmek lazım dedi bende iyice uyuz oldum tamam toparlayın böyle iyi dedim cıktım anlıycanız bi cacıktan anlamıyomus kaportacı işciligi hic hosuma gitmedi halbuki öve öve bitiremiyodu bizim tanıdıklar ve ustam(dayım) cok büyük bi sorun deil ama kafama takılıyo işte bi ara müsait oldugumda zaten ön panelide degiştircem bakalım

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 18 Şubat 2011, 10:44:03 »
BEN salı günü götürdüm yapsınlar diye aynı seyi banada söyledi kaportacı halbuki aracın sase egilecek bi şekilde kazası yok tampon demirin gitmiş dedi gittim alper abinin ordan tampon demiri aldım gene yapamadı bu seferde panel ile tamponu degiştirmek lazım dedi bende iyice uyuz oldum tamam toparlayın böyle iyi dedim cıktım anlıycanız bi cacıktan anlamıyomus kaportacı işciligi hic hosuma gitmedi halbuki öve öve bitiremiyodu bizim tanıdıklar ve ustam(dayım) cok büyük bi sorun deil ama kafama takılıyo işte bi ara müsait oldugumda zaten ön panelide degiştircem bakalım
mustafa o sorunu cozemezsın kardes panllede alakası yok o sorunun panelı degıstırmen gerekmıo bnm golf 3 un onu komple orjınal bu yaz ben soktum ılk defa temızledım radyator aaralarını gerı taktım aynı sorun bende de var.saselerlede alakası yok cunku panel kompledır 3 kasada sase kafasıyla dogrudan alakalı degıldır saselerınızde ayarsızlık acıklık olsa bı kere o panel oturmaz kı tampon we panjur tampona oturur drek baglantısı yok o aralıkla sasenın anlayacagın:Do sekılde devam mustafa

Çevrimdışı prens_0606

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 18 Şubat 2011, 11:24:35 »
mustafa o sorunu cozemezsın kardes panllede alakası yok o sorunun panelı degıstırmen gerekmıo bnm golf 3 un onu komple orjınal bu yaz ben soktum ılk defa temızledım radyator aaralarını gerı taktım aynı sorun bende de var.saselerlede alakası yok cunku panel kompledır 3 kasada sase kafasıyla dogrudan alakalı degıldır saselerınızde ayarsızlık acıklık olsa bı kere o panel oturmaz kı tampon we panjur tampona oturur drek baglantısı yok o aralıkla sasenın anlayacagın:Do sekılde devam mustafa

saolasın abi de paneli gercekten degiştirmem lazım ama farların oturcak yerleri felan cok götü baya ugrastırdı farları oturtmak ve sag taraf cok az dısı gösteriyo sende panel varmı abi varsa fiyatı ne söylermisin bide kaportacıya felan güvenemiyom senle söküp takabilirmiyiz abi  ;)

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 18 Şubat 2011, 11:27:20 »
saolasın abi de paneli gercekten degiştirmem lazım ama farların oturcak yerleri felan cok götü baya ugrastırdı farları oturtmak ve sag taraf cok az dısı gösteriyo sende panel varmı abi varsa fiyatı ne söylermisin bide kaportacıya felan güvenemiyom senle söküp takabilirmiyiz abi  ;)
panel ısını cozerızde hangı tıp senın panel klıma  felan warmı sende?yada bı ara gel bakayım panele ona gore cozelım ısını mustafa soker takarız burda kaportacı degılım ama elımde gelenı yaparım

Çevrimdışı prens_0606

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 18 Şubat 2011, 11:30:00 »
tamam abi saolasın kaportacıyı hic sevmedim zaten bi ara müsait oldugumda ugrarım abi

Çevrimdışı prens_0606

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 18 Şubat 2011, 11:30:48 »
bu arada klima felan bişey yok benim aracta  :) ama seviyom keratayı  ;D

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 18 Şubat 2011, 11:44:45 »
  :D üleeennn benim aracın dekolte resimlerini benden izinsiz yayınlamışın Mustafa  :bekleriz: yok orası açık yok burası felan diye  :D bu modeller böyle kardeş yoksa ben bırakırmıyım öle açık-saçık bak arabayı bile kara aldım kara çarşaf misali mutaasıp olsun diye böle alınca hökümet indirim yapıyomuş  :saskin:

Çevrimdışı prens_0606

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 18 Şubat 2011, 13:22:25 »
abi amacım zaten bu modellerin öyle olup olmadını ögrenmek kusura bakama senin kaza carsafın dekoltelerini gösterdigim için  ;D :D ama nabıyım aradım taradım bitek seninkinde net buldum  :)

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #24 : 18 Şubat 2011, 20:45:21 »
mustafa şu jant resmini biraz küçült  çok büyük olmuş :p 
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 18 Şubat 2011, 21:36:39 »
guzel jantmıs bu yaaaa :D :D

Çevrimdışı prens_0606

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 19 Şubat 2011, 10:17:18 »
cok canlıda abi bundan trde bulma imkanın 0.1 olsa gereek bulsan bile bi mk2 parası isterler heralde  ;D

Çevrimdışı 10-UR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 19 Şubat 2011, 14:24:44 »
alan kısı bu jantları bıgun bıle tutamaz arabanın ustunde:)
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.