arkadaşlar aracımı bakıma soktum filtreler yağı suyu değişti boğaz kelebeği temizlendi vs. vs. aracı fulledim 100 km saydım ve tekrar fulledim 14,75 lt benzin aldı
nasıl iştir anlamadım valla imkanı varmı böyle bişeyin ? basmadım devirli kullandım ani kalkışlardan çekindim .... baskı balatamın değişmeye ihtiyacı olabilir diye düşünüyorum kalkışta titreme falan yapıyo biraz fazla gaz istiyo kavramak için ... benzini 97 oktan aldım litresini 3,81 tl den FULL den aldım ( %7 indirimli satıyolar ya oradan ) 45,5 lt aldı depo 173,5 tl tuttu ... öğlen 100 k m olunca bi daha aldıgımdada dedigim gibi 14,75 lt aldı depo 56 küsür lira tuttu ... fikirlerinizi tahminlerinizi bekliyorum .. yakıta bu kadar ne etki edebilirki??? son çare ya tüp takmak ya aracı satıp dizele geçmek ...ama arabamı cok seviyorum vazgeçmek istemiyorum
vw ailesine yeni girmişken kapıdan donmek istemiyorum arkadaslar yardım lutfen .....
edit: aracım 97 model 1,6 motor manuel .... üzerinde herhangi bi
spor filtre ve egzost yoktur.. motoru orjinal üzerinde oynama yoktur 186binde ... jant lastik orjinal ayarında ve hatta hava basıncını yuksek bile tuttum ... on arka 35 hava vurdum yakıt azalsın diye...