Geçmiş olsun dostum. Enjektör temzişleme cihazı var. Bosch car ayar yapıyormuş ama sıkıntısız başına dert açma arıza olmadan uğraşma. Enjektör temizleyicileri var depoya katıyorsun Kaliteli markaları tercih edebilirsinben würt kullandım 50binde bir atmayı düşünüyorum. Kontrol ettirmemişsin ama doğru yoldasın bence ilk iş triger rutin bakım olmalı yapıldı deselerde.
Aracını bilgisayarlı kontrol yapan bir yerlere göster bence yetkili servis boshcar vs. İçin rahat eder motorun gücünü bile ölçerler. Gerekli şeyleri söylerler. Kötü Şeyler söylerlerse daha fazla masraf etmeden aldığın fiyata 200-500tl(triger vs.) ekler satarsın. Biz önce kaportaya bakarız ama aslında Şase, Motor, Yürüyen aksamdan sonra kasa önemli. Motoru ölmüş araçta kasa tertemiz olsa ne olur?
Korkma felakette çağırma. Bakım normal Vw ne biniyorsun dizel motoru bile 500.000devirebiliyor. Ben bi elden geçirdim üstelik kazalıydı aracım 600tl(triger, v kayış,yağ buji vs.), daha sonrada kaza yapan tarafa 200-250tl. Lpg de taktırdım aracım 3senedir taş gibi çok rahatım,Yağını koy bin. Sadece cam krikosu problemi oldu oda normal.