Bu forumda olmamızın ortak amacı araçlarımız , büyük çoğunluğumuz yada biraz daha azı hergün daha ne eksik kaldı diyip ince ince detayına kadar daha ne yapabiliriz diye düşünmekte bende dahil belirli paralar harcamaktayız , çocugumuz muş gibi ilgi gösteriyoruz resmen , bazen bu ilginin fazla oldugunu düşünenlerde çıkıyor(kız arkadaşım bunu çok söyler
) Peki kendinize ne kadar bakıyorsunuz ? Bu konuyu açarken bu sorunun cvp ını çok merak ettim aramızda illaki
spor yapan yada
sporcular vardır yada yapmak isteyen buradan fikirlerimizi sunup,yardımlaşabilir rahatca içimizi dökebiliriz
Örneğin ben kendimi bildim bileli
spor yaparım bizim ailede
sporcu çoktur , ortaokul zamanlarında bjk nin alt yapısında basket oynadım bu senelerce sürdü daha sonra ailevi nedenlerden bıraktım , lisede pek uğraşmadım
sporla sigara içtik bir 6 sene kadar, sonra sigarayıda bıraktım bir yıl kadar amerikan futbolu oynadım türkiye 1 inci liginde maçlara çıktım takımımız şampiyon oldu sonra onuda bıraktım , şimdi ise fitneess ile uğraşıyorum haftada 5 gün
sporumu yaparım açıkcası ben kendime bakıyorum , arabama görsellik kattıgım kadar vücudumada katıyorum
yaza inş t-shirt giyince arabayla beraber sergi yaparız
herkese vakit buldukça
spor yapmasını öneririm..