çok büyük bu olmamış arkadaşım kusura bakma. benim zevkim değil.
be4nim istediğim R32 ninki böyle küçük ve şık. sırıtmayacak.
1- Senin istediğin R32 spoyler ise aranıyor kısımına R32 spoyler aranıyor diye konu açarsın elinde olan seni bulur.
2- Başkasının konusuna benim istediğim bu değil demişsin ama zaten konuyu açan sen değilsin benim yaptığım öneride doğal olarak sana değildi.
3- Zevk meselesidir,senin hoşuna gitmez almazsın ama başkasıda R32'yi beğenmez bu tarz bir spoyler beğenir kimseyi ayıplayamazsın.
4-Beni malını satmaya çalışan tüccar gibi görüyorsan;satılık konularına baktığında benim bu spoylerimin ilanını göremezsin.Hatta sahibinden'in ilan tarihine bakarsan uzun zaman geçmesine rağmen siteye ilanını koymadığımı görebilirsin.hatta satıcının diğer ilanlarına bakarsan siteye koymadığım pek çok ilanıda görebilirsin.Bunun nedeni benim bu siteyi çoğu insan gibi ticari bir kurum olarak görmememdir. Arkadaş spoyler arıyormuş elimde bu var diye gösterdim maksat beğenirse işi görülsün.Yoksa 70-80 liraya mukavvadan yapılmış spoyleri vermezler!
Ayrıca,arkadaşım bizde R32 yakışmıyor demedik,elimde bu vardı bunu gösterdim.Varsa Türkiye'de R32 spoyler yardımcı olunda arkadaşa alsın o zaman! ben zaten bu spoyleri satıcıdan R32 spoyleri sipariş ederek getirttim mal herif yanlış spoyler göndermiş. Yoksa 150 liraya aldığım malı o paralara niye vereyim