Gönderen Konu: arabama spoyler istiyorum tavsiyeleriniz  (Okunma sayısı 20303 defa)

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
Ynt: arabama spoyler istiyorum tavsiyeleriniz
« Yanıtla #14 : 20 Şubat 2011, 01:13:43 »
Koray'a bi soralım. :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 20 Şubat 2011, 01:14:26 »
evet evet koray baya aktif kesin bilir  :saygılar

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 20 Şubat 2011, 01:23:25 »
çok büyük bu olmamış arkadaşım kusura bakma. benim zevkim değil.
be4nim istediğim R32 ninki böyle küçük ve şık. sırıtmayacak.

1- Senin istediğin R32 spoyler ise aranıyor kısımına R32 spoyler aranıyor diye konu açarsın elinde olan seni bulur.
2- Başkasının konusuna benim istediğim bu değil demişsin ama zaten konuyu açan sen değilsin benim yaptığım öneride doğal olarak sana değildi.
3- Zevk meselesidir,senin hoşuna gitmez almazsın ama başkasıda R32'yi beğenmez bu tarz bir spoyler beğenir kimseyi ayıplayamazsın.
4-Beni malını satmaya çalışan tüccar gibi görüyorsan;satılık konularına baktığında benim bu spoylerimin ilanını göremezsin.Hatta sahibinden'in ilan tarihine bakarsan uzun zaman geçmesine rağmen siteye ilanını koymadığımı görebilirsin.hatta satıcının diğer ilanlarına bakarsan siteye koymadığım pek çok ilanıda görebilirsin.Bunun nedeni benim bu siteyi çoğu insan gibi ticari bir kurum olarak görmememdir. Arkadaş spoyler arıyormuş elimde bu var diye gösterdim maksat beğenirse işi görülsün.Yoksa 70-80 liraya  mukavvadan yapılmış spoyleri vermezler!

Ayrıca,arkadaşım bizde R32 yakışmıyor demedik,elimde bu vardı bunu gösterdim.Varsa Türkiye'de R32 spoyler yardımcı olunda arkadaşa alsın o zaman! ben zaten bu spoyleri satıcıdan R32 spoyleri sipariş ederek getirttim mal herif yanlış spoyler göndermiş. Yoksa 150 liraya aldığım malı o paralara niye vereyim :)

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 20 Şubat 2011, 15:22:42 »
Gani kızma bukadar kimse seni birşeyle suçlamadı.Senin ticari amaç gütmediğin zaten belli.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2011, 17:36:35 »
Gani kızma bukadar kimse seni birşeyle suçlamadı.Senin ticari amaç gütmediğin zaten belli.

Serkan son dönemlerde konulara sazanca girişler ukala cevaplar artmaya başladı benim canımı sıkan o. İnsanların üyelik tarihlerine bak,yazdıkları mesaj sayılarına ve mesaj amaçlarına bak ondan sonra karşındakine cevap yaz. Forumun şu an en eskilerden ve yaş ortalamasının üzerindekilerden biri olarak son zamanlarda duyduğum "arkadaşım,kardeş" vb laflar ve yorumlarıma mesajlarım yazılan ukala cevaplar canımı sıkıyor hepsi o. Sen üyeliğin boyunca kimseye yardımcı olmamışsın adam gibi sonuç üretememişsin bırakta yardımcı olabilen olsun...

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 20 Şubat 2011, 17:55:46 »
Boşver canını sıkma bu sitede en zevk aldığımız şeylerden biri sohbetten sonra birbirimize yardımcı olabilmek.Sende iyi niyetinle yardımcı olmaya çalıştın.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 20 Şubat 2011, 20:20:33 »
kendi kendine kuruntu yapmışsın hoca. babanın malı mı forum. beğenmediğimi söylemek yasak mı.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 20 Şubat 2011, 22:38:30 »
arkadaşlar ortamı germeye ne gerek var..bizim  foruma yakışır tartışmalar olsun forumumuzda. basit bir mesele yüzünden kalp kırmamaya özen gösterinki yeni üyeler bir dahaki sefere konu açarken yada fikrini beyan ederken tedirgin olmadan söylesinler fikirlerini.
Ne kadar farklı ve çok fikir olursa forumun kalitesi o kadar artar.
Saygılar
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 20 Şubat 2011, 23:03:32 »
kendi kendine kuruntu yapmışsın hoca. babanın malı mı forum. beğenmediğimi söylemek yasak mı.

yorum yapmak herkesin en doğal hakkı tabiki yapacaksın ama senin karşında mahalle arkadaşında yok babanın oğluda yok... üslubunu bilerek gerekirse kelimelerini seçerek konuşacaksın ki insanlar senin düşüncene saygı duysun!

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 20 Şubat 2011, 23:09:07 »
bu nasıl bi konuşma arkadaşım ne demek babanın malımı felan ayıp oluyor farkındamısın üslubunu değiştirmeni öneriyorum yakışmıyor   >:( >:(
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2011, 23:12:35 Gönderen: suskun81 »
H.G WORKS

Çevrimdışı tevafuk7

• mavişim :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 20 Şubat 2011, 23:25:17 »
benim spoiler güzel olmamış demiş arkadaş kendi arabasını merak ediyorum acaba  >:D tabiii ki herkez görüşlerini söyleyebilir kırıcı olmadan ama  :saygılar
Tüm sayfa imzanız olmak zorunda değil. Küçük imzalar lütfen.

Çevrimdışı tevafuk7

• mavişim :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 21 Şubat 2011, 00:09:30 »
bu arada ortam germek gibi bi niyetim yok ama sonuçta herkez para verip bi emek harcıyoo  >:D sizin dediğiniz r32 yi ilk bana yapmışlardı takacaklardı ben istemedim o yüzden yapan yere yönlendirdiler beni orda anlattım ve istediğime yakın yaptılar ben memnunum beğenende çok tamamen zevk ve zevkler tartışılmaz  :saygılar
Tüm sayfa imzanız olmak zorunda değil. Küçük imzalar lütfen.

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 21 Şubat 2011, 00:18:49 »
bu arada ortam germek gibi bi niyetim yok ama sonuçta herkez para verip bi emek harcıyoo  >:D sizin dediğiniz r32 yi ilk bana yapmışlardı takacaklardı ben istemedim o yüzden yapan yere yönlendirdiler beni orda anlattım ve istediğime yakın yaptılar ben memnunum beğenende çok tamamen zevk ve zevkler tartışılmaz  :saygılar
:tamamdir

Çevrimdışı buyukvardar

• Golf 4 Bir Tutkudur Vaz Geçemezsin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 21 Şubat 2011, 13:10:43 »
lütfen böyle tartışmalara hiç gerek yok çoğunuz benden büyüksünüzdür benim yaşım 30 ve benden daha tecrübeli abilerim yada arkadaşlarımın fikirlerini alamak ve sizlerin düşüncelerinden faydalanmak istiyorum tek amacım bu ve bugüne kadar beni ve diğer arkadaşları da aydınlatmış oluyorsunuz bugün birimizin başına gelen en ufak sorun başka bir zaman muhakkak karşılaşa bileceği olaylar; neden bukadar emin konuştum çünki hepimizin kullandığı ortak bir yanımız var GOLF bu aracı kullandığımız sürece ortak yanımız olacak ve arızasından tutda merak ettiğimiz herşeyi burada buluşarak bu forumda konuşuluyor ve tartışılıyor güzel olan anlaşa bilmek ve birbirimize yardımcı olabilmek değerli forum katılımcılarına teşekkür ederim. gelelim esas konumuza benim istediğim spoylere karar verdim ama bir tek internet üzerinden alabilirim tunink malzeme satan yerlerde bulamadım şimdi sizce internet üzerinden güvenilir tunink malzeme satan siteler güvenilirmi ya da sizlerin bildiği bir site var mı?