Gönderen Konu: bora 2000 comfort yol bilgisayarındaki değerler..  (Okunma sayısı 9132 defa)

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
bora 2000 comfort yol bilgisayarındaki değerler..
« : 19 Şubat 2011, 00:23:11 »

arkadaşlar bugün bir arkadaşımın 2008 fiesta'sına bindim yol bilgisayarında içindeki mazot ile kaç km gidebileceği bilgisini gördüm..şunu anladım ki ben bu yol bilgisayarını tam olarak kullanmayı bilmiyorum..aldğım arkadaşa ısrarla sordum bu ne şu ne diye..o da tam bilmiyormuş sanki ikide bir yüzdelik dilim yüzdelik dilim anlattı bi tek hatırladığım bu.......acaba sıra ile hatta var sa resimleri ile sırası ile min.-km/h- % -1-2- ... artık ne varsa hepsini işte ...bilr arkadaş açıklayabilir mi?
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı carizma

• Profili Görüntüle
Ynt: bora 2000 comfort yol bilgisayarındaki değerler..
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2011, 23:47:46 »
ne kadar gittiğini göstermiyo boralarda 2004-2005 te varmı bilmiyorum.ama 2002 ye kadarlarda göstermiyolar

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2011, 00:07:53 »
yok mu bu konuda aytıntılı bilgi verebilecek ilgili ve bilgili bir arkadaş? :o
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2011, 11:07:11 »
forumda bununla ilgili bilgi var.
ayrıca aracınız 2000 model üzerindeki tacho immo2 olduğu için, içindeki benzinle ne kadar gideceğini göstermez.
immo3 ( 2002 ve sonrası ) tacholar bunu gösteriyor fakat bi kaç ayar yapmak gerekiyor bunun için.

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2011, 18:29:26 »

immo3 ( 2002 ve sonrası ) tacholar bunu gösteriyor fakat bi kaç ayar yapmak gerekiyor bunun için.
[/quote]

bu da  " benim araca ayar yaptırırsam gösterir " mi  anlamına geliyor..?
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2011, 18:32:11 »
hayır senin aracındaki tacho immo2,göstermez.
göstermesi için immo3 olması lazım  ;)

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2011, 22:22:28 »
tşk...
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 01 Mart 2011, 00:03:15 »
peki bu dakikalar ne iştir arkadaşlar yol bilgisayarındaki...
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı Serhat4Motion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 03 Nisan 2011, 04:44:24 »
emin degilim ama sanirim highline  ve confortlarda olmasi lazim kac km gidebilecegini gostermesi ama o net rakam vermez yikilirsin fakat nihayetinde $ukadar gittin diye yazan rakam ve zaman dilimi kesinlikle dogru. bence üst siniflarda mevcuttur gecmi$ seneler icin diyorum bunu.emin olmamakla birlikte...

neyse

sag silecek kolunun orada  altta reset dugmesi vardir birde kolun uç kisminda a$$agi ve yukari dugmeler mevcut.

uç kisimdaki dugmeler sirasiyla basildiginda $ehir ici yakit sarfiyati bir sonraki basimda otobanda kesintisiz veya minimum dur kalklarla en ekonomik yakit sarfiyatini
digeride kombinasyonunu yazar...

harici cikacak olan yazilar ise kac saatte yakildi daha dogrusu harcanildigi ve sonraki adimda ise toplamda kac kilometre suruldugudur. ve sagdaki silecek kolunun altindaki reset dugmesi ile rakamlari sifirlayabilirsiniz uzun basili tutarak veyyahutta herdefasinda son iki kayiti tuttugu icin onceki seferde bukadar yakti $imdi bukadar yakti gibi kiyaslamalardada bulunabilirsin.

dikkat ettiysen  kac kilometre gidecegi hakkinda bi yazi yazmadim cunki senin aracinda sanirim yok ama olanlar mevcuttur. onun icin sunu diyebilirim aldaticidir.

normal seyir halindesin depoda olan mazot ile 700 km gidebilecegini yazar gaz o an sadece 3saniuye basili tut yada hizlan deger du$ecektir.ama olsun yinede olsun yani  :) fikrin olur $ukadar daha kesin yeter  yada a$$agi yukari denilebilir.

sanirim buydu merak ettigin,yanli$ anlayipta farkli $eyler yazdiysam affola.

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 03 Nisan 2011, 10:31:59 »
emin degilim ama sanirim highline  ve confortlarda olmasi lazim kac km gidebilecegini gostermesi ama o net rakam vermez yikilirsin fakat nihayetinde $ukadar gittin diye yazan rakam ve zaman dilimi kesinlikle dogru. bence üst siniflarda mevcuttur gecmi$ seneler icin diyorum bunu.emin olmamakla birlikte...

neyse

sag silecek kolunun orada  altta reset dugmesi vardir birde kolun uç kisminda a$$agi ve yukari dugmeler mevcut.

uç kisimdaki dugmeler sirasiyla basildiginda $ehir ici yakit sarfiyati bir sonraki basimda otobanda kesintisiz veya minimum dur kalklarla en ekonomik yakit sarfiyatini
digeride kombinasyonunu yazar...

harici cikacak olan yazilar ise kac saatte yakildi daha dogrusu harcanildigi ve sonraki adimda ise toplamda kac kilometre suruldugudur. ve sagdaki silecek kolunun altindaki reset dugmesi ile rakamlari sifirlayabilirsiniz uzun basili tutarak veyyahutta herdefasinda son iki kayiti tuttugu icin onceki seferde bukadar yakti $imdi bukadar yakti gibi kiyaslamalardada bulunabilirsin.

dikkat ettiysen  kac kilometre gidecegi hakkinda bi yazi yazmadim cunki senin aracinda sanirim yok ama olanlar mevcuttur. onun icin sunu diyebilirim aldaticidir.

normal seyir halindesin depoda olan mazot ile 700 km gidebilecegini yazar gaz o an sadece 3saniuye basili tut yada hizlan deger du$ecektir.ama olsun yinede olsun yani  :) fikrin olur $ukadar daha kesin yeter  yada a$$agi yukari denilebilir.

sanirim buydu merak ettigin,yanli$ anlayipta farkli $eyler yazdiysam affola.
tşkrler yine de aydınlatıcı olmuş..bu arada sizin arabanın modeli kaç öyle ön ızgara filan değişik..elden sonradan yapımdır sanırım öyle mi?
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı Serhat4Motion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 07 Nisan 2011, 16:07:42 »
ABT markasi.  2003 tdi.

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 08 Nisan 2011, 00:37:04 »
kızmayınız ama bu borbet mi ne diyolar bu jantlar boraya bence hoş görünmüyor..o jantları ya sanayici gençler şahine takıyor ya da şu BMW çakal mi ne diyolar onlara takıyorlar..tabi bu zevk meselesi kızmayınız sizin ise..işin bence'si böyle..tşklar..biraz da muhabbet olsun işte..slmlar..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı beyazbora

• SELAMLAR...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: WV BORA
« Yanıtla #12 : 11 Nisan 2011, 14:23:36 »
kızmayınız ama bu borbet mi ne diyolar bu jantlar boraya bence hoş görünmüyor..o jantları ya sanayici gençler şahine takıyor ya da şu BMW çakal mi ne diyolar onlara takıyorlar..tabi bu zevk meselesi kızmayınız sizin ise..işin bence'si böyle..tşklar..biraz da muhabbet olsun işte..slmlar..
:tamamdir
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

Çevrimdışı Serhat4Motion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 17 Nisan 2011, 03:50:42 »
hehhe :) buda sanayici muhabeti. problem yok canim rahat olunuz.