Gönderen Konu: MK1 cabby tente fiyatları  (Okunma sayısı 17742 defa)

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 1 Cabriolet
MK1 cabby tente fiyatları
« : 23 Şubat 2011, 21:38:24 »
yeni bi cabby almayı düşünüyoruz nasipse ama tentesi haşat ne kadara mal olur bize ?

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: MK1 cabby tente fiyatları
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2011, 23:19:47 »
yeni bi cabby almayı düşünüyoruz nasipse ama tentesi haşat ne kadara mal olur bize ?
Hasan abi biraz zaman ver bana arkadaş bakıcak kendine getirtmişti komple fitilleriyle beraber fiyatıda çok iyiydi yanlız vinly denilen bez tente değil mışamba,sert naylon gibi bir malzeme orjinalin yan sanayisi istediğin renk olarak gönderiyorlar arasındaki izolasyon güzel olduğu için sıcaklık bakımından sorun olmaz kaloriferinide güzelcene ayarlattırırsın fitil aksamında yeni olduğu için mis gibi olur ama müsait bi zaman bulup arkadaşın yanına gidemiyorum  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2011, 23:24:22 »
Hasan abi biraz zaman ver bana arkadaş bakıcak kendine getirtmişti komple fitilleriyle beraber fiyatıda çok iyiydi yanlız vinly denilen bez tente değil mışamba,sert naylon gibi bir malzeme orjinalin yan sanayisi istediğin renk olarak gönderiyorlar arasındaki izolasyon güzel olduğu için sıcaklık bakımından sorun olmaz kaloriferinide güzelcene ayarlattırırsın fitil aksamında yeni olduğu için mis gibi olur ama müsait bi zaman bulup arkadaşın yanına gidemiyorum  :-\

haber bekliyorum gökhan senden

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2011, 23:25:31 »
haber bekliyorum gökhan senden
Bu aralar hiç boş vaktim yok ilk boş vaktimde gidicemde yanına bakıcaz durumlara göre yazarım buraya abi  :tamamdir

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2011, 23:26:54 »
Bu aralar hiç boş vaktim yok ilk boş vaktimde gidicemde yanına bakıcaz durumlara göre yazarım buraya abi  :tamamdir

tamamdır

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2011, 23:59:39 »
Hasan abi diyelim E-Bay'dan aldık 500TL'ye gümrükte sıkıntı çıkar mı ben bu E-Bay'a pek güvenemiyorum  :-[

Çevrimdışı Kaancabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2011, 01:43:12 »
ben yeni yaptım benimkine,şuan piyasadaki en kaliteli malzemelerden biriyle yaptık iskelet onarımı,yalıtımı,iç tavan döşemesi vs...2000 civarı tutuyo iyi bişey istersen kışın binicem dersen...yoksa 300 e 500e yapanda var o ayrı... oda yapan benim yakınımdı ondan o fiyat normalde 3000 civarı fiyat çekerler hatta maslakta 5000-6000 e kadar çıkar fiyatlar  :D

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2011, 01:52:49 »
Sen o kadar para verdınde ne oldu abı.mantar cıktı . en ufak bıseyde ruzgar alıyo . su alıyo falan fılan.kendını yaktın baskalarınıda yakma :))

bu arada hayırlı olsun aga. nerden estı mk1 cabrıo ?=
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı Kaancabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2011, 01:55:11 »
 :D  :D vay arkadaş ya
Sen o kadar para verdınde ne oldu abı.mantar cıktı . en ufak bıseyde ruzgar alıyo . su alıyo falan fılan.kendını yaktın baskalarınıda yakma :))

bu arada hayırlı olsun aga. nerden estı mk1 cabrıo ?=

Çevrimdışı yusa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 26 Şubat 2011, 20:11:00 »
bende yenı yaptırdım sayılır gecen bayram bıttı ıste ormalde cok pahalı da ben sıkı bı pazarlıkla 650 ye yaptırdım. 300 e 500 e yapıyorlar su alıyor fln dıyor ama bılmelısın kı arası degıl ustası onemlı edırnede bunu yapabılecek bır tek ızmırlı recep usta var o da bızımkılerım eskı arkadası dıye yaptı o fıyata ama cok guzel oldu sonra ben kumas yaptırdım derıydı onceden acılıp kapanması kolaylastı temızlıgı bakımı kolaylastı lerıde bırı tentenı bıcakla yarasa tamırı bıle cok koay bunları da dusun derım yaptırırken bu arada ıstersen edırneye yolun dusebılırse konusabılırım senın ıcın ustayla kırmaz benı ama yalnız gıdersen yapmıyabılır bıle :)

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 26 Şubat 2011, 20:26:42 »
bende cabrio hastasıyım ama gerçekten zor oluyodur bnm arkadaşta bmw cabrio vardı yeni kasalara yakın , yazın parkettik içine sigara atmıştı şerefsizler mahfettiler koltukları :bekleriz: yazın illaki sizde üstü açık parkettiğiniz oluyodur aman dikkat
ADK

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #11 : 26 Şubat 2011, 20:29:24 »
bende cabrio hastasıyım ama gerçekten zor oluyodur bnm arkadaşta bmw cabrio vardı yeni kasalara yakın , yazın parkettik içine sigara atmıştı şerefsizler mahfettiler koltukları :bekleriz: yazın illaki sizde üstü açık parkettiğiniz oluyodur aman dikkat

Bu memlekette  öyle malesef.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 26 Şubat 2011, 20:55:26 »
cabby hala araştırıyoruz bakalım sonumuz hayrola :)

Çevrimdışı yusa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 26 Şubat 2011, 20:58:01 »
cok keyıflı tavsıye ederım