aracın motoru ne? td ; tditdi direk enjeksiyondur, daha az yakar daha performanslıdır.motor bakımlıysa veya düzgün toplandıysa çok fazla sorun yaşatmaz.camlarda sorun değil ya, topu topu 2 kapı çevriliverir elektrikliye
nette gezinirken denk geldiğim bi araba var izmirde 93 model tek kapı bi araç bunu binmek için alırım alırsam kaportası çok iyi gelmedi gözüme ama sorun değil yaza zaten bi proje düşünüyodum kısmetse ama motor önemli benim için 1.9 gtd motorlar nasıldır başımızı ağrıtırmı? tamiri kolaymıdır herkes anlarmı anlamazmı kısacası alırsak gönül rahatlığıyla binebileceğimiz bi arabamıdır??? Bu arada benim kafamdaki düşünce bu araç GT serisindekilerin en az yakan aracı sanırım sonuçta dizel ve performansnın beni tatmin edebileceğini düşünüyorum.Sizin görüşleriniz ne yönde
o arabaya bende bakmıştım zamanında Hasan ama resimlerden pek iç açıcı görünmüyor
motor gtd yazmış bitanede ankarada var gtd yazıyo ama arabada ne recaro var nede body kit mevcut düz mk3 ama ilanda 1.9 gtd yazıyo motor sesi falan sorun değil benim için zaten dizelim var alışkınım sese
o zaman önce Vento burunu bul Hasan,ha deyince bulunmuyor. Hurdaya çıkan Vento'lar genelde kafadan hasarlı burun yok
işte o yüzden sordumkime göre gtd neye göre gtd. herkes kafasına göre birşey yazıyor veya işaretliyor.ses pek farketmez ya, tdi nin td den altta kalır bir yanı yok, ama performansı tabiki daha iyi