G60, golf-line2, Erhan hepsine katılıyorum. Arkadaşım bak benim gibi düşünenlere de kulak ver, orjinalliğini bozma aracının. Audi'ye benzeyen bir Polo çok şahsiyetsiz bence. Şahsiyetsiz bir aracın olmasın bence orjinal tamponlardan şaşma. Üstelik bunlar gördüğüm en kötü body kitler. Bir kere önde bu kadar ızgaraya gerek yok, oradan hava almaya ihtiyacın var mı? VR6 Motor taktırırsan tamam, oraya hayvan kadar ızgara lazım ama bu motorda bu büyüklükte ızgara aracın aerodinamik yapısının içine edecektir. Arka tamponlardaki ızgara da Polo için çok komik. Clio RS'e özenen Polo gibi bir şey. Çok özenti. Arka ızgaranın amacı bildiğim kadarıyla arka difüzörün aşağı bastığı hava içindir. Polo'larda böyle bir özellik yok ve yapanı da hiç görmedim... Özetle çok özenti bu kitler, iğrençleştirme güzelim arabanı. ARKADAŞLAR BELKİ HADDİME DEĞİL AMA BEN POLO 6N KULLANICILARI OLARAK BİRBİRİMİZE KARŞI BİR PARÇA SORUMLULUĞUMUZUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. BEN SOKAKLARDA BÖYLE BİR POLO GÖRMEK İSTEMEM. Haddimi aştıysam özür dilerim ama fikirlerimi belirtmek istedim tamamen iyi niyetlerle. Saygı ve sevgiler.