Sizi bilmem ama ben oyun oynamayı çok severim özelliklede içinde arabayla gezilebilen oyunları facede vs görüyorum bazı arkadaşlar LFS'de gece bir server ağında toplanmış ve buluşma yapmışlar üstelik E30'larla drift show yapmışlar aslında bizde böyle bişey yapabiliriz çeşitli oyunlar var en basit örnk: GTA Sanandreas ben oynuyorum kuzenim bu oyunun proflarından ve fotoğrafı olan aracı 0'dan çizip aynısını yapıyor benim Cabrionun birebir aynısını yaptı üzerinde biraz değişiklikler yaptık tabikide kısacası demek istediğim hep beraber oynayabileceğimiz yon türleri varsa paylaşın lütfen... GTA Sanandreas Multiplayer var tek server açılıyor ve herkes ona bağlanıyor içimizden biri server açar bide parola koyar bize özel girer takılırız drift drag her neyse yaparız herkes kendine bir araç indirir onlarla takılır mesela Avrupa'daki Wagenwerks gibi bir buluşma bile yapılabilir çok güzel araçlar var gerçekten...Herkes onay verirse ben buraya GTA Sanandreasa nasıl araç yükliyiceğinizi detaylı olarak yazarım herkes araçlarını yükler gerek evde tek gerek Multiplayer beraber takılrız
Yada devreye benim kuzenimi sokarım bize yardımcı olur