Arkadaşlar geçen gün aracın kapı kilitlerini merkezi kilit kilitlemediği için içeriden basıp kapıları kapattım son kapıyı kapatmamla kaynar sular tepemden döküldü sanki
elimi cebime attım anahtar cebim de yok içeri baktım telefonum cüzdanım ve anahtar içerde kontakta takılı duruyor, tüm kapılar kilitli akşam vakti heryer kapalı yanımda 2 yaşında oğlumla dikilip kaldım
ya kelebek camını kıracaktım yada o vakitte çok zor ama bi çilingir bulacaktım tam bunları düşünürken bagajın açık olduğu aklıma geldi ve bagajın içindeki sesinden gıcık kaptığım kilit pompası gerisi bi elektrik teknikeri olarak çok kolaydı
zaten bağajda ölçü aletlerim ve takımlarım vardı hemen bagajın içine oğlumu oturttum ve pompayı yerinden çıkarttım pompanın kablo uçlarını açıp şaseyi buldum diğer iki uca kablo bağlayıp bagaj lambasının + ucunu değdirmemle birlikte o nefret ettiğim ses o anda en çok sevdiğim sese dönüştü ve araca hiç bir zarar ve 5 kuruş para vermeden kapıları açtım. şimdi o kablo uçlarını aracın dıştan uygun biyerine çıkartarak bi anahtarla dışarı çıkartmayı düşünüyorum eğerki bagaj kapısıda kilitli olsaydı resmen rezil olmuştum akşam vakti