tam ş.içi değil çevre yolu falan heralde çünki fabrika verisi 11.2 litre...
benim ş.içi kullanım 195 taban Comfortline jantla 10-10,5 litre
205 Pacific Jantı ile 11,5-12 arası gidiyor şuan.ama lanet olsunki her 20metrede bir set var i.içinde onunda etkisi var.
Bujiyı değiştirip bogaz kelebeğini temizlettim nefesi baya açıldı arabanın ama şuan 13-13,5 litre civarı yakıyor full ş.içi bi anormallik var bu kadar hiç yakmıyordu.Gaz ayarı yaptırmadım ama sonuçta yol bilg. benzindeymiş farzederek veriyor verileri.Varmı tavsiyesi olan arkadaşın 2000cc vectra dan çok yakıyorum şuan.
çevre yolu eryaman falan olursa 1 numaralı ortalama 6.7 ye falan düşüyor,aşağı inip ortalama hızıma bakıp yazarım,yol hakkında fikir verir
benim kullanım stilimle sizinki aynı olmayabilir,zira bu benim 3. 8v otomatik aracım, neredeyse komple sökecek takacak durumdayım aracı.
artı aracım standart değil, yakın zamanda üst kapak açıldı, manifold,egr, gaz kelebeği ne varsa tertemiz yapıldı, bobin, buji, buji kablosu değişti.
ışığa gelmeden 50 metre önce ayağı gazdan çekerseniz, trafik sıkıştığında önünüze kıranları sallamadan sadece ayağınızı frenden çekerek ilerlerseniz,40 km hızla akarken ise mesela gaza bas çek yapmazsanız çok rahat yakalarsınız bu rakamları.ben mahalle arasında giderken anlık tüketimde 4.5 ları falan görüyorum ayağım gazdayken.
pacific jantın etkisinin o kadar olmaması lazım, ben audide 15 orjinalden 17 replikaya geçtim, üzerine kat iptal ettim, sizinki kadar bariz fark gözlemlemedim.