ben de good year lastikler var, yazlık, gerçekten tavsiye ederim, ıslakta boş yerlerde denedim biraz savurmuyor, nasıl olsa kar yağınca da çıkmıyorum dedim kışlık da almadım, tavsiye ederim o açıdan.Gerek yakıt, gerek yol tutuşu, gerek ıslak performansı olsun o bağlamda baya iyi.lastik konusu yakıt tüketiminde önemli bir faktör dediğin gibi.
1. ortalamaya ben de takılmıyorum, fikir olması açısından dedim, hani öyle yollarda gitsem 2. ortalama çok daha düşer/düşüyor manasında.
dün baktım ortalama hızım 27 kilometre imiş.Bu da gittiğim yol açısından fikir verebilir biraz
ama ortalama 10a çıkmış, buna dünkü insignia kapışması sebep oldu, ben onu geri düşürürüm
Geçen gün soğuk start verip hareket ettikten sonra 1de 99.9 ortalamayı bile gördüm, noluyoruz dedim, ama 15 kilometre yol yaptıktan sonra baktım 1 nolu profilde 8.8 idi.Eeee 2500 lira yedi o kadar olsun dedim, siz de maşallahlarınızı eksik etmeyin.
Ama şu var, ben bu aracı araç bulamadığım, bu araçları da tanıdığım için aldım, yalan yok, bulabilseydim turbo 1.8 ya da atmosferik 2.0dan aşağı araç almazdım.Yaktığının hakkını veren araçlar değiller pek.9.2-9.7 arası değişen ortalama sadece 1 akşamlık performanslı kullanımda 2 nolu profilde o kadar kilometrenin ortalaması alınmasına rağmen 10a fırladı.Bir abf, bir 1.8t sakin kullanımda zaten bizim performanslı kullanımımıza denk geliyor ve daha az yakıt tüketiyor.Yaza doğru inşallah 8v otomatik devrini kapatmayı düşünüyorum.