slm arkadaşlar benimde 2001 leon 1.6 stella modeli aracım var AKL motor 8 VALF,aldığımda lpg takılıydı üzerinde ve bende geçmeyen bir hastalıktır gaz bitince fullerim sürekli tekrar bittiğinde yine fullerim ve hep aynı pompadan gaz alamaya özen gösterrim,benim arabamda 215,55,16 ebatlarında jan t lastik takımı var 78 ile 80 lira arası fullerniyor smit tank süreklide şehir içi kullanırım uzun lafın kısası her fullememde 300 kilometre rahat yapıyorum velakin klimayı açmışşsam 285 km gibi oluyor,yani 80 liraya 300 km gidersem demekki 266 kuruş yakıyor,kimse ayranım ekşi demez fakat burda bilgi paylaşımı söz konusu ,birde şöyle bir durum var;tamamen fuulleyip örneğin 100 km yapıyuorum,tekrar fulluyorum o yaptığım 100 km ye karşılık 26 liralık gaz almıyor 22,23 liralık alıyor.bu ölçümler günceldir arkadaşlar yani 100 km de 10 litre gaz yakması gayet normal,gazcıya ayara götüreyim dedim içerde bir kartal slx vardı sahibi 360 kuruş yakıyor ben 300 e razıyım ama düşüremediler deyince hemen uzadım yawaşça....