bence seninkide gayet normal öğretmenim şu günlerde donan ankara da.
trafik ışık bilmem ne olmayan karaman da ben düz vitesle 23 kuruş yakıyorsam o trafikte otomatik vitesle 25 kuruş süper bence
sen biraz fazla yakıyosun gibi ahmet kardeşim. 29,5 kuruş çıkıyor 62 TL ye 210 km hesabına göre...
Yol bilgisayarı değerleri hafıza 2 de1800 km, ortalama hız 25 km/sa , kullanım süresi 67 saat, ortalama tüketim 11,8 lt... Ankara- lpg alış 2.18 tl milangaz... tüketim tl değeri 25 kuruş. Ayda 1 defa 50 tl lik benzin. Ayda ortalama 2000 km yol. ilk çalıştırma 30 sn rolanti sonrası hareket. 2 km sonrasında lpg ye geçiş...Araç otomatik...132.800 km de.... 1.6 sr motor....lpg atiker...
Aslında böyle ortalama hızla beraber söyleyelim tüketimleri daha faydalı olur çünki yol şartlarını direk rakamsal olarak aktarmış oluyor.Bu arada hocam tüketim yazasım gelmiyo hep benle aynı tüketiyosun tamamen aynı diyip geçiyorum bende
Simdi 3 km git 3 km gel 6 km yol yaptim yol bilg 12 lt yaziyordu kodntak kapattigimda. 1.2 ile carpsak, lpg litresi de 2.39 dan35kurus yapiuor o da benzin haric