bpyi çok övüyorlardı burada da. bp ile shell yanyana gittim bpden aldım. daha ilk depom araca da alışmaya çalışıyorum. bazen düşük devirde gaza az fazla basınca araba ileri geri vurduruyor. sanki pislik varmış gibi. bu normal mi, sıkıntı filtrelerden mi yoksa gazdan mı bilmiyorum. zamanla göreceğiz.peki bp mi shell mi?
milangaz 2,44 tl oldu mersinde.91 tl (35 litre) gaz ile 350 km yaptım.Bp den aldım araba çekişden düşdü gibi geldi bidaha almadım. Shell de hiç sıkıntı yaşamadım ama litre fiyatı yüksek , uzun zamandır milangaz dan alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım..
şehir dışıysa normal ş.içi imkansız ben milangaz alıyorum uzun süredir sıkıntı yok tek sıkıntı 2.40 olması... yazın 1,79 dan alıyodum ya rüya gibiymiş o zamanlar..
Yinede fazla iyi yakmis 120-150 arasi gidince min 9 litre yakar yol bilg.da buda 11 lre gaz yaparku s icinde gaz tuketimi 13 ltyi bulur aslinda burda en belirleyici olan ortalama hiz.
yakıt konusun da memnunum arabamdan
bende memnunm sonnucta fabrika verisi ortada mucize beklememk lazim duz vites 1.8 t ile sehir icinde ayni tuketime sahipler yinede arkadaslarimda manuel 1.4 araclar var benle ayni tuketime sahip onlari gordukce normal diyorum
otomatik olmasına rağmen yine iyi yakıyor , dizel almayı düşünüyorum ama kıyamıyorum satmaya