hoş geldin kazasız belasız binersin inşallah.
ABT body bence golf V için yanlış seçim.
birkaç tavsiyede bulunacağım izninle.
1- krom kapı kollarından kurtul
2- farlar çok kötü bana kalırsa
3- susturucu olayı güzel ama arka tampon altı spoiler istiyor araç.
4- ön tamponu yapabilirsen R32, olmazsa en azından GTI tampona çevir derim.
5- son olarak aracın tatlı bir şekilde yere yaklaşması.
biraz acımasızca davrandım galiba ama benimde golf 5 böyle içime siniyor
sağolasın teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler hocam ama abt bence özellikle golfü VW 'e yakıştıran en güzel şey yoksa golf 5 ne mk4 ne mk6 ile yanyana gelemez abt olmazsa
1-krom kapı kollarımı zamanı gelince sadeleştirmek için sökecem şuanda araba ne kadar hoş dursada görsel olarak gelişimi tamamlanmadığı için onlar sırıtmıyor
2-farları bende hiç sevmiyorum acayip basit gösteriyor aracı. orj farları var içleri hafif karartma (komple nikelaj olanlar değil) onlardan bulursam takacam yada sonarın ledli angellerinden
3-arka tampon altını egzoslara göre kesmişler en büyük hatayı yapmışlar en yakın zamanda abt tampon altıyla o olayı halletçem
4-ön tampon olarak gti istiyorum para değil aslında megane orj rs tamponu bana 1000 liraya geldi buna baktım dün akşam 375 lira
5-koray abi varmış yeni, üye olduğum için tanımıyorum ama air ride olayı çok şahane bi fikir seçimimi ondan yana kullanmak istiyorum açıkçası.
tavsiyelerin için sağolasın aslında benimde içime sinmiyor araç böyle ama 1 ay oldu alalı yaz gibi istediği yere gelir kısmetse araç. kışın pek canım çekmiyor açıkçası