Gönderen Konu: Golf 3 Abs beyni ve bir kaç soru  (Okunma sayısı 25446 defa)

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf 3 Abs beyni ve bir kaç soru
« Yanıtla #28 : 11 Mart 2011, 23:40:06 »
;D  ;D bunun standartı nedir alper... gani den  iki adet alabileceğimiz fiyata erdinçten bir adet alıyoruz... gördüğüm kadarıyla da iki üründe orjinal çıkma hatasız... yanlışsam düzeltin lütfen  :saygılar

mutlaka ıkısde orjınal we calısan malzemelerdır ıkı kısıde sıtemızın daımı uyesı we guzel ınsanlardır tanıdıgım kadarıyla fıyat ıkısınde arasında gezer genelde amatabıı her malzemenın bı maalıytı olur her fıyata saygı duymak zorundayız :tamamdir :tamamdir

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 11 Mart 2011, 23:47:15 »

arkadaşlar bu aradaki fiyat farkını anlayamadım ?  ::) 

ben bu işi yapmıyorum,elimde ucuzken bulup aldığım bir ürün var ve ben bunu ihtiyacı olan bir arkadaşımın işi görülsün diye bu fiyata veriyorum  ;)

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 11 Mart 2011, 23:47:50 »
ben bu işi yapmıyorum,elimde ucuzken bulup aldığım bir ürün var ve ben bunu ihtiyacı olan bir arkadaşımın işi görülsün diye bu fiyata veriyorum  ;)
fıyattan anlasılıo ganı :tamamdir

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 25 Nisan 2011, 10:11:19 »
150 liraya izmirde sorunu çözeceğini idda eden bi arkadaş var ona gidecem uygun bir zamanda

Cumartesi günü Okan'la buluşup dediğim elemana götürdük aracı. Bilgisayar bağlandı beyin hatası veriyor tüm sistem tamam ama beyinde dert. 250-300 lira arasında sorununun çözüleceğini söyledi. Bana 150-200 demiştin diye bastırdığımda yok abi o kadar dememişimdir senin araçta başka sorun vardır diye geçiştirdi.  Okan gittikten sonra tekrar elemanın yanına gidip durumu kurcaladım. Beyin sorunu Çözülemezse alacağı paraya 150-200 demiş  :t

300 kaat abs ye ayırmak gerekiyor :(

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 25 Nisan 2011, 11:26:37 »
Cumartesi günü Okan'la buluşup dediğim elemana götürdük aracı. Bilgisayar bağlandı beyin hatası veriyor tüm sistem tamam ama beyinde dert. 250-300 lira arasında sorununun çözüleceğini söyledi. Bana 150-200 demiştin diye bastırdığımda yok abi o kadar dememişimdir senin araçta başka sorun vardır diye geçiştirdi.  Okan gittikten sonra tekrar elemanın yanına gidip durumu kurcaladım. Beyin sorunu Çözülemezse alacağı paraya 150-200 demiş  :t

300 kaat abs ye ayırmak gerekiyor :(

Abi ben senin yanından ayrıldıktan sonra japon otoya gittim 3. sanayide bilen bilir vw parçalarını gayet uygun fiyatta satan bi yer onlara anlattım beyinde sorun var diye herşey dahil işçilik değişim filan 400 dediler daha pazarlıkda yapmadım öylesine konuştuk ve tamir değil değişim yapıcaklar ben bidaha bi gider konuşurum 2 araba için derim daha uygun bi fiyat alırım diye düşünüyorum. Zaten gide gele samimi oldum adamlarla hem kendi servisleri var hemde garantili yapıyolar bu işi ikimizin arabası için konuşayım ben bi ara. Tamirden ziyade değişim olması daha makul geliyo bana.
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 25 Nisan 2011, 13:30:33 »
takacağı parçaya garanti veriyorsan neden olmasın Okan  :)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 17 Aralık 2011, 09:57:23 »
bu sabah izmir vosmere uğradım abs beyni + işçilik 1500 liraya çözeceklerini söylediler. Almanyadan sipariş 15-20 gün içinde geliyormuş. ABS beyninin kodunu onlarda çözemediler söküp bakmak lazım diyorlar :D ( kesin olmamakla birlikte parça kodu 3A0 907 375 )

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 17 Aralık 2011, 18:17:43 »
o paraya absyi yaptırırım bide üzerine arka kampanaları iptal edip diske çeviririm disklerin çapınıda büyütürüm :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı ozhan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 18 Aralık 2011, 12:30:12 »
arkadaşlar düz yolda seyir halinde ani fren yaptık,abs devreye girdi kitlenmeyi önledi tak tak tak diye durdu.(bu normal)
peki bozuk zeminde yine frene sert bastık,yolu tutmadı zııııınk die bi ses sizin aracınızdada geliyor mu? daha önce golf 5 im vardı onda böyle bi ses yok,veya passat kullanıyorum ondada böyle bi ses gelmiyor.
Sizin düşünceniz nedir?

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #37 : 18 Aralık 2011, 12:32:11 »
arkadaşlar düz yolda seyir halinde ani fren yaptık,abs devreye girdi kitlenmeyi önledi tak tak tak diye durdu.(bu normal)
peki bozuk zeminde yine frene sert bastık,yolu tutmadı zııııınk die bi ses sizin aracınızdada geliyor mu? daha önce golf 5 im vardı onda böyle bi ses yok,veya passat kullanıyorum ondada böyle bi ses gelmiyor.
Sizin düşünceniz nedir?

bozuk yolda da ABS devreye girer. Ama bozuk yolda zaman zaman tekelek yerden kesildiği için ABS tam görevini yerine getiremez..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı ozhan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 18 Aralık 2011, 12:38:43 »
peki onda hem fikirim.lastik yolu tutmayınca abs devre dışı ama çok belirgin bi "zıııııııınk" diye bi ses vermesi normalmi?
üstüne düşmeyişim kaymak asfaltta çok iyi çalışıo abs....o ses aklıma takıldı...

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 18 Aralık 2011, 12:39:58 »
işte tekerlek yerden kesildiğinde abs pompası daha seri bir şekilde çalışıyor.. çıkan ses normal.
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı ozhan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 18 Aralık 2011, 12:42:05 »
sen de duyuyosun bozuk yolda abs kullanınca yani...

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 18 Aralık 2011, 12:42:52 »
Aynen.