Gönderen Konu: 35 HA 6446 KIRMIZI MK1  (Okunma sayısı 222908 defa)

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle

kaportacı ilker abi çalışıyo da . Bakalım döşemeci ne yapıyo....

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle

bizim döşemeci ortalıkta yok bizim koltuklar hala aynı bıraktığımız gibi duruyor. döşemeci  :bekleriz:

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
valla tek bir şey söyleyeceğim. özellikle kaportacına hayran kalmamak elde değil. bildiğimiz kaportacı tabusunu  :bekleriz: yıkmış resmen adam. böylesine hızlı ve kafasına sopayla vurmadan başında beklemeden elindeki işi süründürmeden uğraşıyor yapıyor. valla ya işini seviyor adam, ya alacağı paraya ihtiyacı var. ama bana ilk ihtimal daha olası gibi geliyor. itina gösteriyor çünkü.

koltukların duruşu da hoş gerçekten. yan destekleri filan bayağı gösterişli.  :sevgi:
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
İlyas arkadaşımız sağolsun Manisa Akhisardan geçerken, uğradı. hem onun hem benim geniş geniş zamanımızın olması sayesinde saatlerce oturduk gerek Golf ile gerek otomobille ilgili genel konulardan muhabbet ettik. zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım bile. sağolsun çok keyifli bir gün geçirmeme vesile oldu. Allah razı olsun.

laptop unda golf ile ilgili bir çok resim ve veri toplamış. kendini golf'e böylesine gönülden vermiş kişilerle tanışmak mutlu etti. sayesinde ben de sebeplendim. hazıra konmuş oldum biraz. ama paylaşım noktasında bir an bile tereddüt etmedi. resimleri paylaştı.

projen için tekrar tekrar kolaylıklar diliyorum. Allah muvaffak etsin. ama çok güzel olacak İnşallah.

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
İlyas arkadaşımız sağolsun Manisa Akhisardan geçerken, uğradı. hem onun hem benim geniş geniş zamanımızın olması sayesinde saatlerce oturduk gerek Golf ile gerek otomobille ilgili genel konulardan muhabbet ettik. zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım bile. sağolsun çok keyifli bir gün geçirmeme vesile oldu. Allah razı olsun.

laptop unda golf ile ilgili bir çok resim ve veri toplamış. kendini golf'e böylesine gönülden vermiş kişilerle tanışmak mutlu etti. sayesinde ben de sebeplendim. hazıra konmuş oldum biraz. ama paylaşım noktasında bir an bile tereddüt etmedi. resimleri paylaştı.

projen için tekrar tekrar kolaylıklar diliyorum. Allah muvaffak etsin. ama çok güzel olacak İnşallah.
MK1 işte abi adamı VW'ne böylesine bağlayan seri MK1  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
yakında ben de katılacağım aranıza. mk1 hayranı olarak yazıyorum şimdilik. ama yakında  mk1 sahibi ve mk1 canlandırıcısı olarak aranızdaki yerimi alacağım kısmetse.

projeler, restorasyonlar hızla artıyor. golf 1 çılgınlık halini alacak yakında.

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle

tolga abicim bende senin gibi golf ü olmadan bu arabalara bu kadar ilgi ve alaka  gösteren ve bir abimle tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. seninle geçirdiğim 3 saat boyunca yaptığımız muhabbettençok  memnun kaldım. gösterdiğin misafirperverlikten dolayı sana çok teşekkür ederim. inşallha sanada güzel bir araba bulucaz abi az kaldı sık dişini. :tamamdir ;) :sevgi:

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
İnşallah diyorum. ama önce bahsettiğim durum bir belli olsun. önümü bir göreyim. ona göre zamanlamasını ve bütçemi belirleyeyim.

bakalım Allah nasip ettiyse, dünya üzerinde bir yerlerde bi mk1 şu an ben bekliyor zaten. zamanı gelince bir şekilde rastlaşacağız İnşallah :)

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle

JANT LASTİK İŞİMİZİ DE BUGÜN ÇÖZDÜK. ENGELLER TEKER TEKER AŞILIYOR. BİR MK1 DAHA YOLLARA DÖNÜYOR. GELİYOR KIRMIZIIII :sevgi: :sevgi: :sevgi: :D :D :D

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
harika. gerçekten güzel görünüyor. Allah hayırlısıyla yere basıp yol yapmayı da nasip etsin tez zamanda.

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Bugün beyaz bi şahinde gördüm bu jantları onda bile düzgün duruyosa MK1'de çok daha iyi durucağına eminim  8)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı MeTHea35

• Volkswagen's
    • Profili Görüntüle
 :tamamdirhayırlı olsun

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar bugün arabamın yanına gittim. Ona aldığım hediyeleride yanımda götürdüm tabi  :tamamdir . Jant + lastik + arka nikelaj tampon ve kulakları + gti boyasını ustalara teslim ettim. Hatta bir iki deneme yaptık araç üzerinde nasıl duracak diye. Bunları tabi resimledim siz dostlarım için.