Gönderen Konu: 35 HA 6446 KIRMIZI MK1  (Okunma sayısı 222985 defa)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Maşallah İlyas abi bu canavar İzmir'de tek olucak  :sevgi: Ben demiştim jantlar güzel durur diye gerçektende yakışmış bide yere basınca düşünemiyorum  :sevgi:

Maaşallah de Gökhan. :)
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Maaşallah de Gökhan. :)
Dedim ya abi  :D Ama olsun Maşallah'lar eksik olmasın Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah
 :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
Dedim ya abi  :D Ama olsun Maşallah'lar eksik olmasın Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah
 :sevgi:
sağol gökhan teşekkürler ama fazla basmıcam . abi üşenmedin mi be bu kadar maşallaha. saydım tam 50 tane . ama inan çok güzel birşey çıkacak ortaya. bu arabaya bir de nazar boncuğu alayım ben ya çıkınca ....

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
sağol gökhan teşekkürler ama fazla basmıcam . abi üşenmedin mi be bu kadar maşallaha. saydım tam 50 tane . ama inan çok güzel birşey çıkacak ortaya. bu arabaya bir de nazar boncuğu alayım ben ya çıkınca ....
Üşenmedim tabi ne üşencem varsın MK1 olsun giden parmak olsun  ;D

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
İlyas Bey sana gönderdiğim pmdeki model aracı inceleyebildin mi? biraz tuzlu gibi gerçi ama. kargosu vs biraz daha biner bir de.

Çevrimdışı megadeth20

• Profili Görüntüle
bugün işimiz gereği ilyas kardeşimizle tanışmak nasip oldu.sağolsun kardeşimiz işi olmasına rağmen bize yardımcı olabilmek için izmirin o yoğun trafiğine rağmen bize yardımcı oldu buradan teşekkürlerimi iletmek istedim. TEŞEKKÜRLER

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
bugün işimiz gereği ilyas kardeşimizle tanışmak nasip oldu.sağolsun kardeşimiz işi olmasına rağmen bize yardımcı olabilmek için izmirin o yoğun trafiğine rağmen bize yardımcı oldu buradan teşekkürlerimi iletmek istedim. TEŞEKKÜRLER
Ben ne yaptım ki sadece burada tanıştığım dostlarıma yardımcı oldum. :tamamdir :tamamdir :tamamdir    :sevgi: :sevgi: :sevgi: HERŞEY  MK1  SEVENLER  İÇİN :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:
« Son Düzenleme: 23 Mart 2011, 09:02:31 Gönderen: midbar »

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle

Jant ve lastikten sonra benim mk1 in kapı çıtalarıda geldi. Siyah boyalı geldi çıtalar ama nikelaj yaptırayım mı? Karar veremedim, sizce nasıl yapayım. Kırmızının

üstüne hangisi gider?

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle

Arkadaşlar gelen kapı çıtalarını böyle nikelaj mı yaptırayım sizce ? YARDIM EDİN BANA  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle

Yada böyle siyah mı boyatayım nedersiniz. Lütfen fikir verin YARDIM :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
orijinaline toplamayı düşünüyorsan nikelaj. ama ileride retro bir çalışma yapacaksan siyah daha güzel durur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Araçta kullanıcağın Tampon, ayna ve fitillere göre renk seç.. Özellikle fitiller ve ayanlar siyah olacaksa çitaları siyah bırak ama yok ben hepsi crom olacak diyorsan çitalaradı crom yap.  Benim GTI de sadece tamponlar crom du ama gerikalan heryer siyah ve kırmızı hakimdi.. 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
Araçta kullanıcağın Tampon, ayna ve fitillere göre renk seç.. Özellikle fitiller ve ayanlar siyah olacaksa çitaları siyah bırak ama yok ben hepsi crom olacak diyorsan çitalaradı crom yap.  Benim GTI de sadece tamponlar crom du ama gerikalan heryer siyah ve kırmızı hakimdi..  

Erşan abicim tamponlarım nikelaj, ön ve arka cam çıtaları nikelaj, jantlarım parlak tamponlara uyumlu,
lastikler siyah, tampon kulakları siyah, camlar siyah, aynalar siyah, panjur siyah BENİM KAFA ALLAK PULLAK :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
« Son Düzenleme: 24 Mart 2011, 21:57:27 Gönderen: midbar »

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
İlyas abi ben her zaman için kısa stoplu MK1'lere clasic stil yakıştırıyorum ve klasik stilide en iyi krom tamalıyo cam çıtalarıda hazır krom onlarıda krom yaptır çok güzel görüntü elde edersin ama çamurluk plastiklerini takıcaksan ve siyah olucaksa benim tavsiyem siyah kalmasıdır  :tamamdir