Maşallah İlyas abi bu canavar İzmir'de tek olucak Ben demiştim jantlar güzel durur diye gerçektende yakışmış bide yere basınca düşünemiyorum
Maaşallah de Gökhan.
Dedim ya abi Ama olsun Maşallah'lar eksik olmasın Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah
sağol gökhan teşekkürler ama fazla basmıcam . abi üşenmedin mi be bu kadar maşallaha. saydım tam 50 tane . ama inan çok güzel birşey çıkacak ortaya. bu arabaya bir de nazar boncuğu alayım ben ya çıkınca ....
bugün işimiz gereği ilyas kardeşimizle tanışmak nasip oldu.sağolsun kardeşimiz işi olmasına rağmen bize yardımcı olabilmek için izmirin o yoğun trafiğine rağmen bize yardımcı oldu buradan teşekkürlerimi iletmek istedim. TEŞEKKÜRLER
Araçta kullanıcağın Tampon, ayna ve fitillere göre renk seç.. Özellikle fitiller ve ayanlar siyah olacaksa çitaları siyah bırak ama yok ben hepsi crom olacak diyorsan çitalaradı crom yap. Benim GTI de sadece tamponlar crom du ama gerikalan heryer siyah ve kırmızı hakimdi..