Gönderen Konu: 35 HA 6446 KIRMIZI MK1  (Okunma sayısı 223048 defa)

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
Ynt: İŞTE İZMİRDE AY SONUNDA BİTECEK OLAN MK1 PROJESİ BAŞLADI....
« Yanıtla #196 : 03 Nisan 2011, 22:42:37 »
o motora kurban olurum ben bee gıcır gıcır ne guzel :)

İstersen senin motoruda böyle yapabiliriz kardeşim benim.

Çevrimdışı gemicipolo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #197 : 03 Nisan 2011, 22:47:29 »
valla içim gitti heee :)

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #198 : 03 Nisan 2011, 23:01:22 »
valla içim gitti heee :)

İsteyince oluyor, yeterki kafa yapınız aynı olan bir usta bulmanız yeterli :tamamdir 

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 1 Cabriolet
« Yanıtla #199 : 03 Nisan 2011, 23:08:45 »
maşallah :) çok güzel duruyor proje biter bitmez kirlenmeden bi fotolamak lazım bu makinayı  :tavkiss:

Çevrimdışı gemicipolo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #200 : 03 Nisan 2011, 23:09:47 »
İsteyince oluyor, yeterki kafa yapınız aynı olan bir usta bulmanız yeterli :tamamdir 
:tamamdir :tamamdir

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #201 : 03 Nisan 2011, 23:28:24 »
maşallah :) çok güzel duruyor proje biter bitmez kirlenmeden bi fotolamak lazım bu makinayı  :tavkiss:

Wallaha aklımdan geçmiyo değil hatta klip çekmeyi bile düşünüyorum. Yeterki çıksın.

Çevrimdışı Chiko09

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #202 : 05 Nisan 2011, 11:51:14 »
İstersen senin motoruda böyle yapabiliriz kardeşim benim.

insallah abı daha arabayı bıle alamadım ters gıdıo ıslerım :(:(

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #203 : 07 Nisan 2011, 21:37:53 »
KAPUT AMORTİSÖRLERİNİ DE ALDIM BUGÜN. ANTEN KONUSUNDA KARASIZIM, OTOMATİK ANTEN TAKSAM MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA HALA KARAR

VEREMEDİM ARKADAŞLAR SİZ NE DERSİNİZ?

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #204 : 07 Nisan 2011, 21:48:05 »
Hayırlı olsun abi kaput amortisörlerin  :tamamdir Nerden aldın amortisörleri bi farklı geldi gözüme İnşallah bizimkisi gibi çok sert değildir  :) Bence anteni otomatik yap ama kontağa değil teyibe bağlattır yıkama vs olduğu zaman uğraşmassın hiç değilse  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #205 : 07 Nisan 2011, 21:58:22 »
Hayırlı olsun abi kaput amortisörlerin  :tamamdir Nerden aldın amortisörleri bi farklı geldi gözüme İnşallah bizimkisi gibi çok sert değildir  :) Bence anteni otomatik yap ama kontağa değil teyibe bağlattır yıkama vs olduğu zaman uğraşmassın hiç değilse  :tamamdir

Yok sert  değil Gökhan ona baktım zaten. Netteki resimlerden baktık benim kaportacıyla bağlantı yerlerine ölçülerini çıkardık 30-32 cm lik amortisörü aldım bugün. otomatik anten benimde hoşuma gidiyor ama orjinalliği pek bozmak istemiyorumda orada sıkıntı var.ama yapmışken de olsun hepsi istiyorum.
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2011, 21:58:47 Gönderen: midbar »

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #206 : 08 Nisan 2011, 18:25:52 »
otomatik anten güzel bir detay bence. her zaman aynı şeyi diyorum. kimsenin sözüne bakma sen kullanırken keyif alacaksan, ya da senin konforunu sağlayacaksa abartmamak kaydıyla yaptığın değişiklikler orijinalliğini bozmaz. sonuçta ats sinden tut da borbetine ya da bbs ine kadar takılan alaşım jantlar da orijinali fabrika çıkışı sac jantlardan farklı. ama araca ayrı bir hava veriyor. yanlış anlama eddiğimi zaten orijinalliğini bozmuşsun demek istemiyorum aksine zaten çok güzel olan mk1 görüntüsünü daha da güzelleştiriyorsun bence. koltuklar ve jantlar benim nazarımda 10 numara.

bana soracak olursan hoşuna gidiyorsa koy kardeşim. sadece kenar yalıtımlarını düzgün yaptırmaya çalış da orta-uzun vadede çürüme başlatmasın.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #207 : 08 Nisan 2011, 18:30:31 »
İlyas abi jant konusunda emin değilim  :( Bence 13 ATS Cup al polish yaptır kalın yanak lastik + rahat bir amortisörle keyifli bin ben spor yay taktım büyük jant taktım ama konfor hiç yok görünüm çok güzel ama makyajda bi yere kadar bende 13 ATS'lerime geçicem  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #208 : 08 Nisan 2011, 18:42:46 »
otomatik anten güzel bir detay bence. her zaman aynı şeyi diyorum. kimsenin sözüne bakma sen kullanırken keyif alacaksan, ya da senin konforunu sağlayacaksa abartmamak kaydıyla yaptığın değişiklikler orijinalliğini bozmaz. sonuçta ats sinden tut da borbetine ya da bbs ine kadar takılan alaşım jantlar da orijinali fabrika çıkışı sac jantlardan farklı. ama araca ayrı bir hava veriyor. yanlış anlama eddiğimi zaten orijinalliğini bozmuşsun demek istemiyorum aksine zaten çok güzel olan mk1 görüntüsünü daha da güzelleştiriyorsun bence. koltuklar ve jantlar benim nazarımda 10 numara.

bana soracak olursan hoşuna gidiyorsa koy kardeşim. sadece kenar yalıtımlarını düzgün yaptırmaya çalış da orta-uzun vadede çürüme başlatmasın.

Vallaha dediğin gibi tolga abi aracın orjinalliğini bozmamak için elimden geleni yapıyorum zaten. Şu an araçta anten yok. ama otomatikte taksam ,manuelde taksam görüntü aynı olacak. Ama otomatiğin biraz havası olacak işte  :). :) :)

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #209 : 08 Nisan 2011, 18:48:11 »
İlyas abi jant konusunda emin değilim  :( Bence 13 ATS Cup al polish yaptır kalın yanak lastik + rahat bir amortisörle keyifli bin ben spor yay taktım büyük jant taktım ama konfor hiç yok görünüm çok güzel ama makyajda bi yere kadar bende 13 ATS'lerime geçicem  :-\

Gökhancım jant lastik konusunda artık yapılacak bir şey yok onları aldık. Zaten bende konfor tarafındayım işin çünkü dediğim gibi hafta sonları kullanacağım bir araç olacak. hava sonu için yaptığım araca spor yay takmıcam.

Uploaded with ImageShack.us