Nizam Bey yazdıklarınızda içten, samimi ve dürüst olduğunuza güvenerek sizden içtenlikle özür diliyorum. şahsınızda forum yönetiminden yana su-i zan etmiş olabilirim. ve içten söylüyorum ki forum kurallarına uymaması sebebiyle silinmesi dahilinde elbette yapılan işlemde haklısınız. tekrar özür dilerim.
buradan sonraki yazdıklarım, yaptığımı haklı gösterme çabası olarak değerlendirilmesin lütfen. bu tür bir zannı ortaya çıkaran sebeplere değinmek istedim. 1.5 yıllık vwtr üyesiyim. bazı dönemlerde çok fazla aktif olmamama karşın, forumu düzenli olarak takip etmeye çalıştım bu süre zarfında. al-satçı, sinekten yağ çıkartma çabası güden, az bulunan parçaları karaborsa fiyatına satan çok fazla sayıda üye gördüm. haliyle ortama biraz daha temkinli ve şüphe dolu yaklaştım. belki de yanılmama bu sebep oldu.
bu kısmı ise kısmen savunma olarak değerlendirebilirsiniz. yaklaşık 15 yıllık internet kullanıcısıyım. bir kaç tane büyük sayılabilecek forumda (10.000+ üyeli) yöneticilik, adminlik yaptım. yüzlerce forumda son derece aktif şekilde üyeliğim oldu. (evlendikten sonra pek zamanım kalmadı) demek istediğim forum ortamlarına yabancı değilim. kurallar konusundaki hassasiyetinizi de anlayabiliyorum. ancak bu konuda daha esnek yaklaşılırsa, başlık içeriği silinirken başlık yerinde bırakılıp içeriğe de uyarısı yazılsa, (forum kurallarına uygun şekilde tekrar düzenleyin gibisinden) bu tür su-i zanların önüne geçilebileceğini düşünüyorum.