valla boy o kadar uzun değilde , yeni koltuklarımla kafam tavana deyiyor . ama olsun sadece pazar günü için yaptığım aracıma değer be gökhan .
Abi makina falan bozuk olmasın bak bu nasıl bi canlı renk böyle ya aşık oldum
fırsat olur da ben gelebilir miyim o taraflara aracını yerinde görebilir miyim bilemiyorum. öyle sanıyorum ki iş icabı da bu taraflara aracınla yolun düşmez. bakalım nasip diyelim. ama olur da yolun düşerse aracın son halini eşimin de görmesini çok arzu ederim. başına gelecekleri biliyor. planımı anlatıyorum. yaaa öff eski arabayla uğraşma uğraştırma bizi de diyor. yok diyorum bir yaz tatilimi sanayide harcayacağım ama ortaya harika bir araç çıkacak diyorum. kafasında canlandıramadığı için omuz silkiyor.
çok güzel oldu çok 22 mayısta inş görücez aracı
aynaları yanlış yere takmışsınız eğer illaki oraya takıcaksanız atom denen yuvarlak aynalar daha hoş olur jantlar 5 ya da 7 kollu olsa daha iyi olurmuş ama,boya döşeme renk tamponlar koltuklar özellikle arka koltuk kafalıkları mükemmel olmuş allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Ey aşk sen nelere kadirsin.. Kırmızı siyah ve crom un birleştiği tam bir göz ziyafeti oluyor. Maverick imi özledim
Renk çok güzel ya.
Mk1 Tek kapı Kırmızı bambaşka.. Siyahta güzelde ama nebileyim bence engüzel böyle canlı kırmızı renkler bu kasaya hitap ediyor.